Επίσκεψη της ΕΟΚ στα «Παιδικά Χωριά SOS»

Μπάσκετ 11 Νοεμβρίου 2022, 12:15

Με αφορμή την αναμέτρηση της Εθνικής Ανδρών με τη Λετονία, υπήρξε η ευκαιρία για επίσκεψη από αντιπροσωπεία της ΕΟΚ στα «Παιδικά Χωριά SOS» Ηρακλείου.

KTEO Κρήτης

Ο διευθυντής των «Παιδικών Χωριών SOS» Πέτρος Παπαδάκης με τους συνεργάτες του, υποδέχθηκαν τον Βαγγέλη Λιόλιο (Πρόεδρος της ΕΟΚ) , τον Νίκο Νικολόπουλο (Γενικό Γραμματέα της ομοσπονδίας), τον Δήμο Ντικούδη (Υπεύθυνος Εθνικών ομάδων και μέλος του ΔΣ), τον Ντίνο Σβερκούνο (Γενικό Διευθυντή) και τον Χαράλαμπο Μαρκάκη (Πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ), τους οποίους ξενάγησαν στου χώρους της δομής και τους ενημέρωσαν για το σπουδαίο έργο που επιτελείται, στα «Παιδικά Χωριά SOS» Ηρακλείου στη Φοινικιά.

Στα παιδιά του Χωριού μοιράστηκαν αναμνηστικά δώρα και μπάλες, ενώ είχαν την ευκαιρία να παίξουν μπάσκετ με τους ιθύνοντες της ΕΟΚ, οι οποίοι με τη σειρά τους τα προσκάλεσαν να δουν από κοντά τον αγώνα της Εθνικής ομάδας.

Για ακόμη μία φορά, το Ελληνικό μπάσκετ έδειξε ότι είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας, ότι μπορεί να ευαισθητοποιήσει αλλά και να αξιοποιήσει την δυναμική του αθλητισμού.

Rabona ad