Επίσκεψη στον ΝΟ Χανίων από τον Παντ. Πετσετάκη – Στο επίκεντρο το κολυμβητήριο

Υγρός στίβος 2 Μαρτίου 2023, 12:07

Στα γραφεία του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, συζητώντας με το προεδρείο του βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων με το κόμμα ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Παντελής Πετσετάκης.

KTEO Κρήτης

Οι δύο πλευρές είχαν μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση για ό,τι αφορά τον τρόπο λειτουργίας αλλά και τα εν γένει προβλήματα του κολυμβητηρίου Χανίων.

Μεταξύ άλλων μάλιστα εκφράστηκε στον κ. Πετσετάκη η αγωνία για το θέμα της δημοπράτησης του κολυμβητηρίου που εξακολουθεί να είναι στον αέρα.

Η ενημέρωση από το ΝΟ Χανίων αναφέρει τα εξής

Την επίσκεψη του υποψηφίου βουλευτή Χανίων με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Παντελή Πετσετάκη, δέχτηκε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στα γραφεία του.

Ειδικότερα, ο κ. Πετσετάκης που είναι επίσης πρόεδρος στο Οικονομικό Επιμελητήριο Χανίων ενώ η επαγγελματική του ιδιότητα είναι ορκωτός ελεγκτής, είχε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση με τον πρόεδρο, Γιάννη Χίνο και άλλα μέλη του ΔΣ.

Ο κ. Πετσετάκης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον τρόπο λειτουργίας του κολυμβητηρίου όπου και ενημερώθηκε για την ανάγκη καθημερινής λειτουργίας και των τριών κολυμβητικών δεξαμενών, τη στιγμή που διαθέσιμη τους τελευταίους μήνες είναι μονάχα η 50άρα. Αυτό που τονίστηκε στον κ. Πετσετάκη είναι το πόσο υψηλό είναι το ενεργειακό κόστος, το οποίο λειτουργεί ουσιαστικά ως ανασταλτικός παράγοντας. Παρ’ όλα αυτά κι εν όψει των διεθνών διοργανώσεων που θα φιλοξενήσει το κολυμβητήριο Χανίων σε όλα τα αθλήματα πισίνας το αμέσως προσεχές διάστημα η ελπίδα που εκφράστηκε, είναι το ζήτημα να λυθεί άμεσα.

«Ο Ναυτικός Ομιλος θέλει και μπορεί να φιλοξενεί σπουδαίες διοργανώσεις αρκεί και η πολιτεία να συμβάλει με τα αυτονόητα», επισημάνθηκε στον κ. Πετσετάκη, στον οποίο εκφράστηκε επιπλέον η αγωνία για την πορεία της δημοπράτησης για την ανακατασκευή του κολυμβητηρίου δεδομένου ότι οι εκλογές πλησιάζουν και δεν υπάρχει κάποιο νεότερο σχετικά με αυτή την πολύ σημαντική διαδικασία.

Rabona ad