Επίσκεψη στην “πράσινη” ακαδημία του Ικάρου

Ικαρος Μουρνιών | 24 Ιανουαρίου 2023, 13:55

Επίσκεψη στην "πράσινη" ακαδημία του Ικάρου έδωσαν οι υπεύθυνοι του δικτύου ακαδημιών του Παναθηναϊκού, Κώστας Μπατσινίλας και Κώστας Αλάσσας.

Oinolatris

Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο συνεργασίας του Ικάρου με το δίκτυο των “πρασίνων” και οι υπεύθυνοι είχαν την ευκαιρία να αξιολογήσουν τους μικρούς ποδοσφαιριστές, ενώ απάντησαν και σε διάφορες ερωτήσεις και απορίες τους για το ποδόσφαιρο.

Η ανακοίνωση του Ικάρου:

Πράσινων δράσεων συνέχεια! Το πρόγραμμα επισκέψεων του Τεχνικού προσωπικού του Πράσινου Δικτύου συνεχίζεται.

Έτσι χθες Δευτέρα 23/01 ο Scouter των Πράσινων Σχολών κ.κ. Κώστας Μπατσινίλας και ο Υπέυθυνος του δικτύου κ.κ Κώστας Αλάσσας έδωσαν το παρόν στην Εδρα της Σχολή μας Pao Soccer School Χανιών στο CITY SPORTS CENTER με σκοπό την παρακολούθηση προπονήσεων όλων των τμημάτων. Ο κύριος Κώστας Αλάσσας ενημέρωσε τους γονείς για το πλάνο εξέλιξης και δράσεων των ποδοσφαιριστών απαντώντας σε ερωτήσεις και προβληματισμούς λύνοντας σχεδόν όλες τις απορίες.

Η Πράσινη οικογένεια, σε συνεργασία με την Sport Team, προχωρά με σταθερά βήματα τον προγραμματισμό και το καλεντάρι επισκέψεων με απώτερο στόχο την τεχνική ενδυνάμωση και ανάπτυξη των Πράσινων Σχολών ανανεώνοντας το ραντεβού μας για το Φεβρουάριο με Αξιολόγηση Τεχνικής Κατάρτησης από Εξειδικευμένους Προπονητές μια δράση που θα μπορούν να συμμετέχουν και ποδοσφαιριστές άλλων συλλόγων εφόσον το επιθυμούν.

Ο μεγάλος στόχος παραμένει ένας και είναι τα συνεχή παιδικά χαμόγελα!

Estrella

Rabona ad