Επίσκεψη σε μουσείο Εθνικής και δηλώσεις από Δημ. Σαραβάκο

Πλατανιάς | 31 Ιανουαρίου 2016, 0:38

Ένας ακόμη "υψηλός προσκεκλημένος" είχε την ευκαιρία να βρεθεί στο μουσείο της Εθνικής ομάδας που λειτουργεί στα Χανιά ο "Γαλανόλευκος Φάρος". Ο λόγος για τον Δημήτρη Σαραβάκο, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου, αποδεχόμενος την σχετική πρόσκληση που του έγινε, βρέθηκε στο μουσείο όπου και τιμήθηκε για την προσφορά του στην Εθνική, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Μάλιστα, ο… μεγάλος “μικρός” του ελληνικού ποδοσφαίρου προέβη μετά από επιθυμία των εκπροσώπων των ΜΜΕ σε δηλώσεις, μιλώντας μεταξύ άλλων για την ομάδα του, τον Παναθηναϊκό και ειδικότερα μίλησε για τις πολλές μεταγραφές που έχουν πραγματοποιηθεί αυτό το διάστημα, λέγοντας τα εξής: «Είναι αλήθεια ότι ξαφνιάσαμε πολύ κόσμο. Κάναμε πάρα πολλές μεταγραφές. Το θέμα είναι τώρα να μπορέσουμε να συγκεντρωθούμε και να κάνουμε αυτό που αξίζει στην ομάδα μας, να μπορέσει να βρεθεί στην 1η θέση».

DSC 0752

DSC 0754

DSC 0759

Σε ό,τι αφορά το μουσείο της Εθνικής ομάδας, τόνισε: «Ο χώρος είναι εκπληκτικός και νομίζω ότι τιμά και εμάς αλλά και αυτούς που ξεκινάνε να παίζουν τώρα στην Εθνική ομάδα. Είναι καλό για μας να θυμόμαστε, αλλά και για τους νέους να μαθαίνουν. Είναι ευκαιρία για τον καθένα να γνωρίσει το μουσείο και την πόλη των Χανίων».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν η δική του η γενιά, για την οποία η μεγαλύτερή της στιγμή ήταν η παρουσία στα γήπεδα της Αμερικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1994, νιώθει αδικημένη σε σχέση με αυτή του 2004 που κατέκτησε το EURO και απάντησε: «Όχι, αδικημένοι, σε καμία περίπτωση. Νιώθουμε υπερήφανοι για ό,τι έχει κάνει και ό,τι επιτυχία έχει φέρει η Εθνική ομάδα. Μπορεί εμείς να μην τα καταφέραμε στην Αμερική αλλά αυτό δεν έχει να κάνει. Μετράει η συμμετοχή και πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που κατάφεραν αργότερα να έχουν επιτυχίες και να φέρουν το ευρωπαϊκό στην Ελλάδα».

DSC 0766

DSC 0776

DSC 0789

Ακόμη, ρωτήθηκε για το πώς η τωρινή Εθνική ομάδα θα μπορέσει να βρει το δρόμο της και η απάντηση που έδωσε, ήταν η εξής: «Νομίζω ότι έχει χαθεί λίγο η μπάλα… Πρέπει να συγκεντρωθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές και οι παράγοντες της ΕΠΟ και να ξεκινήσουν με ένα πλάνο και να κάνουν μια νέα αρχή».

Τέλος, σχόλιο μετά από ερώτηση που του έγινε, έκανε και για τον Πλατανιά για το τι έχει να πει ότι διανύει τον 4ο χρόνο του στη Σούπερ Λιγκ και απάντησε: «Φαίνεται μια ομάδα που έχει οργάνωση. Κάνει καλές επιλογές και το ότι είναι 4 χρόνια στην πρώτη κατηγορία αυτό λέει πολλά».

Στη συνέχεια, να σημειωθεί, ότι ο Δημ. Σαραβάκος βρέθηκε στο κλαμπ του Παναθηναϊκού “Χανιά Θύρα 13” για την κοπή της πίτας των οργανωμένων.

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania