Επίσκεψη Κουλιμπαλί και αγκαλιές στο Μάλεμε

Πλατανιάς | 6 Σεπτεμβρίου 2016, 11:18

Μια πολύ ευχάριστη επίσκεψη δέχτηκαν το απόγευμα της Δευτέρας, προς το τέλος της απογευματινής προπόνησης οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά, με τον πρώην συμπαίκτη τους, Ουσμάν Κουλιμπαλί να δίνει το παρών στο Μάλεμε.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο νέος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού είχε την ευκαιρία να χαιρετίσει τους πρώην συμπαίκτες του, τους οποίους ασπάστηκε έναν προς ένα και οι οποίοι έδειξαν να χαίρονται πάρα πολύ τη μεταγραφή του στους “πράσινους”. Επίσης, ανάμεσα στα άτομα που ο Κουλιμπαλί χαιρέτησε θερμά ήταν τα μέλη του τεχνικού τιμ και ειδικότερα ο πρώην προπονητής του, Γιώργος Παράσχος, που τον συνεχάρη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό.

episkepsi Koulimpali2

episkepsi Koulimpali3

Έτσι, με αυτή την επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Μάλεμε, κλείνει οριστικά ο κύκλος του Ουσμάν Κουλιμπαλί στον Πλατανιά. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έπρεπε να γυρίσει για να χαιρετήσει αφενός τους φίλους και συμπαίκτες του, με τους οποίους έμεινε μαζί για δύο σεζόν και αφετέρου για να μαζέψει τα πράγματά του, κάτι που δεν είχε κάνει. Σημειώνεται επίσης ότι αν τώρα δεν είχε μεσολαβήσει η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, ο Κουλιμπαλί -αφού θα είχε ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα του Μάλι- θα επέστρεφε στον Πλατανιά…

episkepsi Koulimpali4

Πλέον, η επόμενη… συνάντηση ανάμεσα στον Κουλιμπαλί και τον Πλατανιά θα είναι όταν η νέα και η προηγουμένη του ομάδα θα παίξουν μεταξύ τους, κάτι που θα γίνει μες στους επόμενους μήνες λόγω της μετάθεσης για αργότερα όπως αποφασίστηκε, της 1ης αγωνιστικής. 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad