Επίσκεψη και ομιλία Μαθιουλάκη στους παίκτες

Πλατανιάς | 26 Φεβρουαρίου 2016, 20:46

Μία πολύ σημαντική επίσκεψη που αφορούσε τον ίδιο τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ομάδας κ. Μανώλη Μαθιουλάκη δέχτηκε όπως γίνεται γνωστό μέσα στην εβδομάδα, το ποδοσφαιρικό τμήμα του Πλατανιά. 

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ειδικότερα, ο κ. Μαθιουλάκης βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Μάλεμε την περασμένη Τετάρτη (24/2) όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές, τους οποίους καταρχήν συνεχάρη για την πορεία του φέτος στη Σούπερ Λιγκ, ενώ τα συγχαρητήρια που απηύθυνε, αφορούσαν και τον προπονητή, Γιώργο Παράσχο. «Φέτος έχουμε καταφέρει να σωθούμε από πάρα πολύ νωρίς, έχοντας εκπληρώσει τον βασικό μας στόχο και αυτό είναι το σημαντικότερο. Πώς θα μπορούσα να μην είμαι ευχαριστημένος;», φέρεται να είπε χαρακτηριστικά ο “ισχυρός άνδρας” των “ερυθρολεύκων”.

Επίσης, ο κ. Μαθιουλάκης επεκτάθηκε και σε άλλα θέματα, που δεν αφορούσαν τα αγωνιστικά. Τόνισε ότι γίνεται μια προσπάθεια έτσι ώστε να ισχυροποιηθεί η ομάδα ακόμα περισσότερο οικονομικά και ουσιαστικά επιβεβαίωσε με τα λεγόμενά του ότι πολύ σύντομα θα πραγματοποιηθεί η αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ κατά αρκετές χιλιάδες ευρώ. Γενικώς, ο κ. Μαθιουλάκης έδωσε εγγυήσεις τόσο για το πώς θα ολοκληρωθεί η φετινή χρονιά, όσο και για την επόμενη και αυτό όπως μπορεί να κριθεί, είναι και το σημαντικότερο εν όψει κιόλας των πρώτων συζητήσεων ή διαβουλεύσεων που έχουν ξεκινήσει να γίνονται για τη δημιουργία της ομάδας την επόμενη σεζόν.

Να σημειωθεί ότι ο Μαν. Μαθιουλάκης είχε να παρουσιαστεί και βασικά να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές πάρα πολύ καιρό και ειδικότερα μετά το ματς του α’ γύρου με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο όταν μετά από ένα άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, τους είχε εκφράσει την εμπιστοσύνη και τη σιγουριά του ότι στα επόμενα παιχνίδια θα είχαν την ευκαιρία να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες και ν’ αποδείκνυαν το τι αξίζουν, κάτι που εν τέλει συνέβη…  

Estrella
Auto KCS