Επίσκεψη από παίκτες στο 4ο Γενικό Λύκειο Αμπεριάς (pics)

Πλατανιάς | 10 Νοεμβρίου 2016, 20:34

Επίσκεψη στο 4ο Γενικό Λύκειο Αμπεριάς όπου είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και ν' ανταλλάξουν απόψεις με τους μαθητές, πραγματοποίησαν ποδοσφαιριστές του Πλατανιά, οι Γιάννης Στάθης, Δημήτρης Σκουλουδάκης, Θοδωρής Λαμπίρης και Ρενάτο Ζίκο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία ν’ απαντήσουν σε ερωτήσεις των μαθητών που έχουν να κάνουν με την ζωή ενός επαγγελματία και αναφέρθηκαν στα βήματα, στην προσπάθεια και στις θυσίες που γίνονται για να εκπληρωθούν οι στόχοι. Μετά, μοίρασαν μπάλες και χάρισαν μια φανέλα την οποία είχαν υπογράψει όλοι οι ποδοσφαιριστές, ενώ δόθηκαν και εισιτήρια. Το ωραίο γεγονός βέβαια δεν ήταν άλλο από το ότι οι μαθητές μπήκαν στο… γήπεδο απέναντι στους παίκτες του Πλατανιά, παίζοντας για λίγη ώρα αντίπαλοι.

1

2

3

Μαζι με τους τέσσερις ποδοσφαιριστές του Πλατανιά βρέθηκε και ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιώργος Μπερνεάνου ο οποίος μίλησε στους μαθητές για τη σημασία του αθλητισμού στην καθημερινή ζωή, το ευ αγωνίζεσθαι και την αξία τιυ σε μια περίοδο όπως η συγκεκριμένη που το ποδόσφαιρο περνά έντονη κρίση. Ακόμη, αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα μια ισορροπημένης διατροφής σε συνδυασμό με την καθημερινή άσκηση, είτε αυτή αφορά το ποδόσφαιρο, είτε οποιοδήποτε άλλο άθλημα.

Τους παίκτες της ομάδας συνόδευαν ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Πλατανιάς, Μάνος Βαϊδάκης και η διευθύντρια marketing, Αρτεμις Κατερινάκη.

4

5

6

Η ΠΑΕ Πλατανιάς, ευχαριστεί το 4ο Γενικό Λύκειο Αμπεριάς για την άψογη φιλοξενία του και ιδιαίτερα τη διευθύντρια κα Ρουμπίνη Μοσχοχορίτου, τον γυμναστή κ. Μιχάλη Βουγιουκαλάκη και την καθηγήτρια κα Βίκυ Κόλλια και εύχεται στους μαθητές καλή πρόοδο.

Estrella