Επίσκεψη αγάπης από το ΣΥΝΚΑ (pics+video)

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 28 Δεκεμβρίου 2017, 21:56

Στο Νοσοκομείο Χανίων βρέθηκε το απόγευμα η ομάδα του ΣΥΝΚΑ προκειμένου να βρεθεί δίπλα στα παιδιά που νοσηλεύονται στο Παιδιατρικό Τμήμα.

Μετά το τέλος της προπόνησης μέλη της διοίκησης, προπονητές, ποδοσφαιριστές της ομάδας, αλλά και παιδιά των τμημάτων υποδομής βρέθηκαν δίπλα στα παιδιά και τους γονείς τους που περνάνε τις γιορτινές ημέρες στο Νοσοκομείο.

Αναλυτικά στην επίσημη ενημέρωση της ομάδας που περιλαμβάνονται βίντεο με δηλώσεις αναφέρονται τα εξής:

Δίπλα στα παιδιά και στους γονείς που αναγκάζονται να περάσουν τις γιορτινές ημέρες στο Νοσοκομείο Χανίων βρέθηκε η ανδρική ομάδα και τα τμήματα υποδομής της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

Μαζί τους μέλη της διοίκησης και οι προπονητές, με σκοπό να βάλουν… γκολ στη ζωή και να χαρίσουν απλόχερα χαμόγελα, ευχές και αισιοδοξία.

Σε κάθε παιδί δόθηκε ένα συμβολικό δώρο για τις γιορτές, ενώ στην υπεύθυνη βάρδιας του Παιδιατρικού Τμήματος δόθηκε ένα υπερσύγχρονο ηλεκτρονικό φορητό θερμόμετρο, όλα προσφορά των σούπερ μάρκετ ΣΥΝ.ΚΑ.

Στο πλευρό της ομάδας μας ήταν και ο Σύλλογος Μικρασιατών Χανίων «Ο Άγιος Πολύκαρπος», μέλη του οποίου έψαλλαν τα κάλαντα, υπό τους ήχους λύρας και λαούτου.

Η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ εύχεται σε όλους καλή χρονιά, με υγεία και ποδοσφαιρική παιδεία το 2018.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την επίσκεψη του ΣΥΝΚΑ:

episkepsi nosokomeio1

episkepsi nosokomeio2

episkepsi nosokomeio3

episkepsi nosokomeio4

episkepsi nosokomeio5

episkepsi nosokomeio6

episkepsi nosokomeio7

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad