Επισκέψεις από Ολυμπιακό σε Θ.Χ.Π.Χ. και Μουσείο Εθνικής Ομάδας (photos)

Super League 1 7 Ιανουαρίου 2016, 14:10

Πολυποίκιλη προκύπτει να είναι η παρουσία της ομάδας του Ολυμπιακού στην πόλη των Χανίων εν όψει του αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας με τον Α.Ο. Χανιά. Το πρωί, αντιπροσωπεία των "ερυθρολεύκων" είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει, συνοδεία ποδοσφαιριστών, επισκέψεις στο Ιδρυμα Χρόνιων Παθήσεων Χανίων και στο Μουσείο Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου που λειτουργεί ο "Γαλανόλευκος Φάρος".

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ Θ.Χ.Π.Χ.

Η πρώτη επίσκεψη για την αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού που αποτελούταν από τους ποδοσφαιριστές Αυλωνίτη και Τσιμίκα, τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Σάββα Θεοδωρίδη και τον σκάουτερ Γιώργο Κοκολάκη, πραγματοποιήθηκε στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Χανίων. Οι “ερυθρόλευκοι” που συνοδεύονταν επίσης από μικρούς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στη νέα αίθουσα του Ιδρύματος από την αντιπρόεδρο του Δ.Σ. Αμαλία Μπασιά, μένοντας εντυπωσιασμένοι από όσα είδαν. Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρίδη, ο Ολυμπιακός θα συμβάλλει οικονομικά προκειμένου να δημιουργηθεί ένα γήπεδο ποδοσφαίρου για τα παιδιά του Ιδρύματος.

DSC 0501

DSC 0503

Χαρακτηριστικός ήταν εξάλλου ο διάλογος μεταξύ της κυρίας Μπασιά και του κυρίου Θεοδωρίδη: «Αυτό το κτίριο έγινε όχι ως ένα μικρό ίδρυμα σε ένα μεγαλύτερο. Είναι το σπίτι των ανάπηρων παιδιών και μας βοηθήσατε σήμερα με την επιχορήγησή σας και σας ευχαριστώ και γι’ αυτό. Ιδιαιτέρως όμως σας ευχαριστώ γιατί θα βοηθήσετε στο γηπεδάκι ποδοσφαίρου που θέλουμε να φτιάξουμε», τόνισε η κυρία Μπασιά για ν’ ακολουθήσει η απάντηση του εκπροσώπου του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός όπως ξέρετε δεν λέει λόγια, κάνει έργα. Και ιδιαιτέρως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού».

Αμ. Μπασιά: «Το ξέρω πάρα πολύ καλά. Είναι και Κρητικός άλλωστε».

Σ. Θεοδωρίδης: «Βέβαια. Τιμάει την Κρήτη ο πρόεδρός μας».

Κατά την παρουσία της “ερυθρόλευκης” αντιπροσωπείας στο Θ.Χ.Π.Χ., η κυρία Μπασιά παρέδωσε μία τιμητική πλακέτα προς την ΠΑΕ Ολυμπιακός ζητώντας από τον κ. Θεοδωρίδη να παραδώσει στον κ. Μαρινάκη μία επιστολή που αφορούσε τον ίδιο και επίσης την απόδειξη της επιταγής, με το ποσό που δώρισε ο Ολυμπιακός στο ίδρυμα.

DSC 0523

DSC 0524

DSC 0542

Στις δηλώσεις του ο κ. Θεοδωρίδης ανέφερε: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την πρόσκληση. Είμαστε πανευτυχείς που βρισκόμαστε εδώ όπου γίνεται ένα τεράστιο κοινωνικό έργο. Ο Ολυμπιακός και ο πρόεδρος του -τον ξέρετε πολύ καλά τον κ. Μαρινάκη- θα είναι πάντα δίπλα σας. Όπως είχαμε την ευκαιρία να δούμε, το νέο κτίριο με τα υπνοδωμάτια, τις τουαλέτες, τις αίθουσες, το γυμναστήριο, το γηπεδάκι που πρόκειται να φτιάξετε για να ολοκληρώσετε το έργο είναι καταπληκτικά. Είμαι πολύ συγκινημένος, σας εύχομαι τα καλύτερα και ο Ολυμπιακός θα είναι δίπλα σας. Ο Ολυμπιακός το συνηθίζει άλλωστε να είναι δίπλα στην κοινωνία. Είδατε ότι πριν από λίγες μέρες είχαμε πάει στο ίδρυμα “Ελπίδα” στην Αθήνα. Είναι από τα πρωτεύοντα θέματα που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός. Στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η χώρα η προσπάθειά μας είναι να βοηθάμε όπου μπορούμε».

Στη συνέχεια η κα Μπασιά ανέφερε: «Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη γιατί αυτό ακριβώς επιδιώκουμε εκπροσωπώντας όλο το Δ.Σ. και τους εργαζόμενους. Είμαστε μια αχτύπητη ομάδα. Κουραστήκαμε, μας βοήθησαν η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Χανίων και πολλοί ιδιώτες, μηχανικοί κλπ. Αυτό το κτίριο έγινε, όχι ως ένα μικρό ίδρυμα σε ένα μεγαλύτερο. Είναι το σπίτι των ανάπηρων παιδιών και μας βοηθήσατε σήμερα με την επιχορήγησή σας και σας ευχαριστώ και γι’ αυτό. Ιδιαιτέρως όμως σας ευχαριστώ γιατί θα βοηθήσετε στο γηπεδάκι ποδοσφαίρου που θέλουμε να φτιάξουμε».

Τέλος, δηλώσεις έγιναν και από τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας, Σταύρο Μπαλαδάκη ο οποίος τόνισε τα εξής: «Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ, αφενός γιατί υποδεχόμαστε παλιούς φίλους και συνεργάτες και αφετέρου γιατί μπορούμε να συμβάλλουμε κι εμείς σε αυτό το έργο το οποίο γίνεται και που το θεωρώ αξιόλογο. Εύχομαι ό,τι καλύτερο».

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Στη συνέχεια, μία νέα αντιπροσωπεία από τον Ολυμπιακό αποτελούμενη από τους Στέφανο Καπίνο και Δημήτρη Κολοβό, τον Σάββα Θεοδωρίδη και τον Γιάννη Κοκολάκη επισκέφτηκε το Μουσείο Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου που έχει δημιουργήσει ο “Γαλανόλευκος Φάρος”, με τους “ερυθρόλευκους” επισκέπτες να μένουν εντυπωσιασμένοι από τα εκθέματα.

DSC 0523 2

DSC 0485 2

DSC 0495 2

DSC 0496 2

DSC 0504 2

DSC 0507 2

DSC 0514 2

DSC 0517 2

DSC 0518 2

DSC 0522 2

Ειδικότερα, ο πρόεδρος Νίκος Φλέκκας προσπάθησε να κατατοπίσει τους παίκτες και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, με τους Καπίνο και Κολοβό να είχαν την ευκαιρία μεταξύ άλλων να κρατήσουν στα χέρια τους το αντίγραφο του Κυπέλλου που κατέκτησε η Ελλάδα στην Πορτογαλία το 2004, ενώ αργότερα ο Καπίνο υπέγραψε σε μία δική του φανέλα που υπάρχει στο Μουσείο. Τέλος, οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στην Εθνική ομάδα, ενώ την πλακέτα στον Γιάννη Μανιάτη που δεν μπόρεσε τελικά να παραστεί, παρέλαβε εκ μέρους του ο Σάββας Θεοδωρίδης. 

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad