Επισημοποιήθηκε το “διαζύγιο”

Χανιά | 24 Φεβρουαρίου 2021, 21:55

Με επίσημο τρόπο και σε φιλικό κλίμα έπεσαν οι… τίτλοι τέλους της συνεργασίας ανάμεσα στα Χανιά και τον Αλέκο Βοσνιάδη.

Μία συνεργασία που ξεκίνησε επίσημα στις 17 Δεκεμβρίου 2018 και ολοκληρώνεται με τη… βούλα στις 24 Φεβρουαρίου 2021. Η ΠΑΕ με μακροσκελή ανακοίνωση αποχαιρετά τον Μακεδόνα προπονητή, αλλά και τον συνεργάτη του Ηλία Παπαθανασίου, ευχαριστώντας τους για την προσφορά τους, αλλά και με ευχές για τη συνέχεια της προπονητικής τους πορείας.

Η ανακοίνωση ήρθε λίγη ώρα μετά από την ολοκλήρωση του ραντεβού ανάμεσα στον πρόεδρο Αντώνη Ροκάκη και τον απερχόμενο πλέον προπονητή της ομάδας.

Αναλυτικά τα Χανιά αναφέρουν τα εξής:

Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Αλέκο Βοσνιάδη.

Ανέλαβε την ομάδα μας σε μία δύσκολη αγωνιστική κατάσταση στις 17 Δεκεμβρίου 2018 και από την τελευταία θέση (16η) που την παρέλαβε την οδήγησε στην 6η, συγκεντρώνοντας στο διάστημα αυτό τους περισσότερους βαθμούς από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην κατηγορία.

Την περασμένη σεζόν, παρά το ξεκίνημα που δεν ήταν ιδανικό, με το εκπληκτικό σερί 10 αγώνων χωρίς ήττα η ομάδα μας βρέθηκε στην 3η θέση αλλά λόγω των αποφάσεων που πάρθηκαν δεν της επιτράπηκε να φτάσει μέχρι τέλους την προσπάθειά της και να διεκδικήσει την άνοδο.

Φέτος τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν βάσει των προσδοκιών που υπήρχαν και έτσι πάρθηκε η απόφαση από κοινού να τερματιστεί η συνεργασία.

Κόουτς σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου και τη συνεργασία που είχαμε και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική σου πορεία.

Ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία που είχαμε και το μέλος του προπονητικού επιτελείου και εκ των συνεργατών του προπονητή, Ηλία Παπαθανασίου, ευχόμενοι καλή συνέχεια στην προπονητική του πορεία.

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania