Επισημοποιήθηκε η επιστροφή του Ιατρούδη στην ΑΕΚ

Εκτός συνόρων | 4 Αυγούστου 2021, 19:57

Επέστρεψε στην ΑΕΚ και επισήμως ο Γιάννης Ιατρούδης, ο οποίος θα ενισχύσει τη Β' ομάδα του "δικεφάλου" στο πρωτάθλημα Super League 2, εξέλιξη για την οποία σας είχε ενημερώσει εγκαίρως το athlitiko.

Την είδηση επιβεβαίωσε η ομάδα της Νίκαιας, η οποία στον επίλογο της ανακοίνωσης της απόκτησης του Θεοδόση Μαχαίρα αναφέρει: «Η ΠΑΕ Ιωνικός επίσης, εύχεται καλή συνέχεια στον Γιάννη Ιατρούδη ο οποίος επιστρέφει στην ΑΕΚ.»

Ο Γιάννης Ιατρούδης αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την ΑΕΚ με τετραετές συμβόλαιο. Ο πρώην παίκτης του Εργοτέλη δόθηκε δανεικός στη Φόλενταμ για να πάρει χρόνο συμμετοχής καθώς προερχόταν από τραυματισμό. Έβγαλε τη σεζόν στην Ολλανδία με είκοσι (ολιγόλεπτες οι περισσότερες) συμμετοχές με απολογισμό ένα τέρμα.

Με την ολοκλήρωση του δανεισμού επέστρεψε στην ΑΕΚ και κρίθηκε σωστό να δοθεί εκ νέου δανεικός, κάτι που έγινε με τον Ιωνικό. Πλέον όμως η ΑΕΚ βλέποντας ότι δεν έχει πολλές επιθετικές λύσεις για την ομάδα Β (που θα αγωνισθεί στη Super League 2) ήρθε σε συμφωνία με τον Ιωνικό για τη διακοπή του δανεισμού.

Ο Γιάννης Ιατρούδης θα δώσει το “παρών” στην επίσημη “πρώτη” συγκέντρωση της Β’ ομάδας της ΑΕΚ που θα έχει προγραμματισθεί για την προσεχή Πέμπτη υπό τις οδηγίες του Σωκράτη Οφρυδόπουλoυ.

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES
/blentcoffee

Rabona ad