Επίσημο της Ραπάνη στις ΗΠΑ (Mercer University)

Ποδόσφαιρο Γυναικών | 10 Νοεμβρίου 2022, 22:07

Το... αμερικάνικο όνειρο είναι έτοιμη να ζήσει η Μαριάννα Ραπάνη, η οποία ανακοινώθηκε από τη γυναικεία ομάδα του πανεπιστημίου του Μέρσερ.

Η Μαριάννα Ραπάνη στην αποκλειστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει προ ημερών στην Κατερίνα Μακράκη για λογαριασμό του athlitiko είχε πει σχετικά με την προοπτική και την ευκαιρία της Αμερικής:

«Ήταν και λίγο τυχαίο η αλήθεια είναι, γιατί ήθελε πολύ ο αδερφός μου να πάει και μέσω εκείνου ήρθαμε σε επαφή με διάφορους ανθρώπους που ασχολούνται με αυτό το θέμα. Εν τέλει κατάλαβα πως το εξωτερικό ήταν κάτι που θα ήθελα να ακολουθήσω, οπότε αποφάσισα να το προσπαθήσω. Νιώθω λίγο άγχος αν καταφέρω να πάω τελικά, είχα και τις αμφιβολίες μου πριν λίγο καιρό αλλά όσο προχωράει ο καιρός, μέρα με τη μέρα καταλαβαίνω απλά πως είναι η καλύτερη δυνατή λύση.»

Ραπάνη: Ο Εργοτέλης, η Εθνική και το αμερικανικό όνειρο

Λίγες ημέρες αργότερα το όνειρο της διεθνούς 17χρονης παίκτριας παίρνει σάρκα και οστά με τη γυναικεία ομάδα του πανεπιστημίου του Μέρσερ (Mercer University), το οποίο εδρεύει στο Μαίηκον στην κεντρική Τζόρτζια, να επισημοποιεί μέσω social media την απόκτησή της με την ανάρτηση «Είναι επίσημο! Καλώς ήρθες στο Μέρσερ Μαριάννα!»

Estrella
ELA Taverna
Digital Print Shop
AO CHANIA
Crepaland Greece
Chania cash

Rabona ad