Επίσημο: Στο Τόκιο το ομαδικό της Εθνικής – Θα πάει η Ζουζούνη;

Καλλιτεχνική Κολύμβηση | 11 Ιουνίου 2021, 17:32

Την πρόκριση της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο πανηγυρίζει η Εθνική μας ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης!

Τα κορίτσια της Εθνικής μας κατάφεραν να καταλάβουν την τρίτη θέση, εξασφαλίζοντας έτσι το πολυπόθητο εισιτήριο μέσα από το προολυμπιακό τουρνουά που διεξήχθη στη Βαρκελώνη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πρόκειται για μια εξέλιξη, η οποία σε γενικές γραμμές κρίνεται σαν αναμενόμενη, μόνο που αυτή πλέον επισφραγίζεται και επίσημα!

Η Εθνική μας θα παρουσιάσει έτσι το ομαδικό της πρόγραμμα στο Τόκιο και μάλιστα είναι η πρώτη φορά εκτός από το 2004 που είχε λάβει μέρος ως διοργανώτρια που θα συμμετάσχει (μέσω πρόκρισης δηλαδή) στη σπουδαιότερη διοργάνωση του πλανήτη.

Σε ό,τι αφορά την επιλογή της Βιολέτας Ζουζούνη, η οποία είχε κριθεί σαν αναπληρωματική για το προολυμπιακό τουρνουά μένει να φανεί εάν θα κληθεί να ταξιδέψει στο Τόκιο.

Αναλυτικότερα οι αθλήτριες που κατάφεραν να σφραγίσουν την τρίτη θέση είναι οι εξής: Ευαγγελία Πλατανιώτη, Εβελίνα Παπάζογλου, Τζωρτζίνα Βασιλοπούλου, Ανδριάνα Μισίκιεβιτς, Πηνελόπη Καραμέσιου, Μαρία Αλζιγκούζη- Κομηνέα, Ελενα Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, ενώ αναπληρωματική ήταν η Δανάη Καριώρη. Προπονήτριες η Αννα Τάρες Κάμπα και η Ναταλία Τσερνέσκα.

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad