Επίσημο “αντίο” από Παλαιόχωρα: Την Κυριακή 11 Απριλίου θα είμαστε θεατές και όχι αγωνιζόμενοι

Παλαιόχωρα | 5 Απριλίου 2021, 21:57

«Η πορεία θα δείξει εάν πράξαμε καλώς»… Με αυτό τον τρόπο η Παλαιόχωρα δηλώνει οριστικά και τελεσίδικα την απόσυρση της από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

«Καλή συνέχεια σε όλες τις ομάδες του ομίλου μας. Ξεκινώντας από την Κυριακή 11 Απριλίου, θα είμαστε θεατές και όχι αγωνιζόμενοι», σημειώνεται σχετικώς σε μια ανακοίνωση την οποία ο σύλλογος “δούλεψε” εδώ και μέρες. Το πρώτο βήμα ήταν η ανάδειξη του νέου ΔΣ που προέκυψε, ενώ εφόσον οι εξελίξεις ήταν διαφορετικές και λαμβανόταν η απόφαση να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα, τότε η Παλαιόχωρα θα φρόντιζε να συμμετείχε στο πρωτάθλημα.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι στόχος της νέας διοίκησης είναι η δημιουργία ενός νέου γηπέδου, αλλά και η ανάπτυξη άλλων αθλημάτων όπως ο στίβος, το μπάσκετ και το βόλεϊ.

Το “αντίο” της Παλαιόχωρας εμπεριέχει όπως φαίνεται από το κείμενο και το στοιχείο της συγκίνησης και αυτό έχει ως εξής:

Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιόχωρας ανακοινώνει την απόφαση του, για μη έναρξη των προπονήσεων και κατά επέκταση την μη συμμετοχή του, στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, που αποφασίστηκε σήμερα.

Σε μια περίοδο όπου παρατηρείται κορύφωση της πανδημίας, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην τοπική κοινωνία μας, αναλαμβάνουμε την ευθύνη της απόφασης μας και των τυχόν συνεπειών της. Θυμίζουμε ότι ο σύλλογος μας, διαθέτει το πιο νεανικό σύνολο της κατηγορίας. Αρκετοί παίκτες είναι μαθητές και κάποιοι από αυτούς κυνηγούν μια θέση στην Ανώτατη Εκπαίδευση. Τυχόν κρούσμα θα δημιουργήσει πρόβλημα και σε αυτούς αλλά και στο σχολικό περιβάλλον τους και κατά επέκταση, στη μικρή κοινωνία μας. Περιμένουμε τυχόν εξελίξεις, αφού τα δεδομένα συνεχώς μεταβάλλονται και ήδη σχεδιάζουμε την επόμενη σεζόν, σε όποια κατηγορία και αν μας βρει.

Πρώτος σταθμός οι εκλογές για νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Άνθρωποι με όραμα το στελέχωσαν πριν μερικές ημέρες, με στόχο, επιτέλους τη δημιουργία του δικού μας Γηπέδου, αλλά και την ενασχόληση μας με άλλα αθλήματα όπως στίβος, μπάσκετ, βόλεϊ. Καλή συνέχεια σε όλες τις ομάδες του ομίλου μας. Ξεκινώντας από την Κυριακή 11 Απριλίου, θα είμαστε θεατές και όχι αγωνιζόμενοι. Η πορεία θα δείξει εάν πράξαμε καλώς.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad