Επίσημη κατακύρωση των χαμένων αγώνων για Παλαιόχωρα, Αρη Ρεθύμνου

Γ' Εθνική | 16 Απριλίου 2021, 18:24

Και με τη βούλα αποδεικνύεται πως ελήφθη απόφαση για την κατακύρωση των αγώνων υπέρ των αντιπάλων τους για τις ομάδες που δεν κατέβηκαν ν’ αγωνιστούν στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Αυτό συνεπάγεται ότι αναφορά γίνεται και για τις δύο ομάδες της Κρήτης, Παλαιόχωρα και Αρη Ρεθύμνου, ενώ επίσης σε παρόμοια θέση βρίσκονται οι ομάδες των Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου και ΑΣ Οπούντιος Μαρτίνου. Μένει να φανεί αν και τις επόμενες (δύο τουλάχιστον) αγωνιστικές θα ακολουθήσει η ίδια διαδικασία από την Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ…

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η Πειθαρχική επιτροπή της ελληνικής Ομοσπονδίας εξέδωσε τις ακόλουθες Διαπιστωτικές Πράξεις οι οποίες αφορούν στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής Κατηγορίας 2020-21.

Λαμβάνοντας υπόψη την έγγραφη δήλωση παραίτησης πριν την επανεκκίνηση του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, του σωματείου με την επωνυμία ΑΟ Άρης Περιβολίων, κατακυρώνει τον αγώνα Γ’ Εθνικής Αναγέννηση Ιεράπετρας-Άρης Περιβολίων (10ος όμιλος, 5η αγ/κή) με τέρματα 3-0 υπέρ της Αναγέννησης Ιεράπετρας.

Λαμβάνοντας υπόψη την έγγραφη δήλωση παραίτησης πριν την επανεκκίνηση του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, του σωματείου με την επωνυμία Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, κατακυρώνει τον αγώνα Γ’ Εθνικής Αμπελόκηποι Δράμας-Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου (1ος όμιλος, 5η αγ/κή) με τέρματα 3-0 υπέρ των Αμπελοκήπων Δράμας.

Λαμβάνοντας υπόψη την έγγραφη δήλωση παραίτησης πριν την επανεκκίνηση του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, του σωματείου με την επωνυμία ΑΣ Οπούντιος Μαρτίνου, κατακυρώνει τον αγώνα Γ’ Εθνικής ΑΣ Οπούντιος Μαρτίνου-Αταλάντη (4ος όμιλος, 4η αγ/κή) με τέρματα 3-0 υπέρ της Αταλάντης.

Λαμβάνοντας υπόψη την έγγραφη δήλωση παραίτησης πριν την επανεκκίνηση του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, του σωματείου με την επωνυμία ΑΟ Παλαιοχώρας, κατακυρώνει τον αγώνα Γ’ Εθνικής Δαμάστας Ηρακλείου ΑΟ-ΑΟ Παλαιοχώρας (10ος όμιλος, 5η αγ/κή) με τέρματα 3-0 υπέρ του ΑΟ Δαμάστας.

Estrella
Papantonakis Cards
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Nymfi-Restaurant
Auto KCS
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad