Επίσημη η συμφωνία με Ταουσιάνη – Μετά το Πάσχα στα Χανιά

Χανιά | 30 Μαρτίου 2023, 18:36

Τη συμφωνία με τον προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη γνωστοποίησε η ΠΑΕ Χανιά. Την επόμενη εβδομάδα οι υπογραφές, μετά το Πάσχα πιάνει δουλειά.

/Bella Pizza

Ο Ταουσιάνης αναλαμβάνει τα Χανιά για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου καθώς και για την επόμενη σεζόν. Πρώτη γεύση από τη νέα του ομάδα πήρε πήρε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Παναχαϊκή.

Το δελτίο τύπου της Χανιώτικης ΠΑΕ αναφέρει σχετικά:

«Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ, με βλέμμα στο παρόν και κυρίως στο μέλλον, πιστή στο διετές πλάνο της, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία με τον καταξιωμένο προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας κατά την τρέχουσα καθώς και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης παρακολούθησε από κοντά την πρόσφατη αναμέτρηση με την Παναχαϊκή στην Πάτρα, όπου είχε την ευκαιρία να έχει μια πρώτη αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας καθώς και μία πρώτη συζήτηση με το τεχνικό επιτελείο, με τα μέλη του οποίου βρίσκεται έκτοτε σε ανοιχτή επικοινωνία και συνεργασία.

Ο νέος προπονητής θα υπογράψει στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα και αναμένεται στα Χανιά μετά το Πάσχα, μαζί με τους συνεργάτες του, προκειμένου στις 20 Απρίλη να αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του και να παρουσιαστεί επισήμως.»

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad