Επίσημα τέλος ο Μποτωνάκης, παρελθόν και ο Κουλούρης

Παλαιόχωρα | 20 Ιουνίου 2017, 17:36

Μετά τους Ζαχαράκη, Περαθωράκη, ακόμα δύο βασικοί πρωταγωνιστές της κατάκτησης του τίτλου και της ανόδου στη Γ’ Εθνική δεν θα συνεχίσουν τη νέα σεζόν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην Παλαιόχωρα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο λόγος για τους Γιάννη Μποτωνάκη και Δημήτρη Κουλούρη, με τους οποίους ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας.

Ο “Μπότω” είχε 27 συμμετοχές με 7 γκολ και αρκετές ασίστ στο πρωτάθλημα, αλλά οι στρατιωτικές του υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να αφοσιωθεί πλήρως τη νέα σεζόν στην ομάδα.

IMG 6519

Όσον αφορά τον Κουλούρη είχε πολυετή και σημαντική παρουσία στην Παλαιόχωρα και την περασμένη σεζόν σε 27 συμμετοχές σημείωσε 9 γκολ.

Η ανακοίνωση του ΑΟΠ:

Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιοχώρας ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές Μποτωνάκη Γιάννη και Κουλούρη Δημήτρη.

Οι στρατιωτικές υποχρεώσεις του Γιάννη οδηγούν και τους δυο μας, με γνώμονα το καλό της ομάδας, να χωρίσουν οι δρόμοι μας.

Όσο για τον Δημήτρη, μετά από τις τελευταίες συζητήσεις, υπήρξε διαφορά απόψεων και αποφασίστηκε να μην συνεργαστούμε την νέα χρονιά.

Ευχόμαστε και στους δυο καλή συνέχεια σε ό,τι και αν κάνουν, να έχουν την υγεία τους και τους ευχαριστούμε για όλα όσα μας πρόσφεραν.

 

Estrella