Επίσημα στον Αστέρα ο Μαρκουλάκης

Δόξα Παχ. | 10 Σεπτεμβρίου 2016, 13:37

Επισημοποιήθηκε η μετακίνηση του Βαγγέλη Μαρκουλάκη στον Αστέρα Ρεθύμνου, η οποία είχε γίνει γνωστή εδώ και αρκετό καιρό.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ιστορική ομάδα του Ρεθύμνου ενέταξε ακόμα έναν ποδοσφαιριστή από τα Χανιά στο δυναμικό της, μετά τους Χριστουλάκη, Παντελακάκη (ανανέωσαν), Κοντορινάκη και Κελέση.

Ο νεαρός μέσος, που… ρίχτηκε στα βαθιά από νωρίς και έχει τρία γεμάτα πρωταθλήματα Α’ Κατηγορίας Χανίων στην πλάτη του, μετακόμισε για σπουδές στο Ρέθυμνο και θα φοράει τη φανέλα του Αστέρα. Είναι γεννημένος στις 25 Ιουλίου 1998 και αναδείχθηκε από την Ακαδημία Δόξα-Καλτσέτο. Ως βασικό στέλεχος της ομάδας Παίδων κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο και από τα 15 του προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα και παρά το νεαρό της ηλικίας του διακρίθηκε για το πάθος του στον νευραλγικό χώρο του κέντρου απέναντι σε πολύ πιο έμπειρους αντιπάλους.

Η ανακοίνωση του Αστέρα:

Την απόκτηση ακόμη δυο ταλαντούχων ποδοσφαιριστών ανακοινώνει η διοίκηση της ομάδας μας. Ο Βαγγέλης Μαρκουλάκης και ο Ρίντι Μπαιραμάι είναι τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Αστέρα και αναμένεται να ισχυροποιήσουν ακόμη περισσότερο την μεσαία γραμμή αλλά και την επίθεση μας. Ο Βαγγέλης Μαρκουλάκης γεννήθηκε στις 25/7/1998 και αγωνιζόταν ως μέσος στην Δόξα Παχιανών, ενώ ο Ρίντι Μπαιραμάι είναι γεννημένος στις 12/10/1998 και έχει φορέσει την φανέλα της Δόξας Πλατανέ αλλά και των νέων της Επισκοπής (Κ-19) και είναι επιθετικός.

Οι δηλώσεις του Μαρκουλάκη: «Είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω, απο όσες ομάδες μου έκαναν πρόταση. Ο Αστέρας είναι το πιο ποιοτικό συγκρότημα στο Ρέθυμνο. Το κλίμα που συνάντησα είναι πολύ καλό και αυτό μου προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερο ενθουσιασμό και ικανοποίηση»

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis