Επίσημα… Αυστραλός ο Γιορέντε

Πλατανιάς | 30 Αυγούστου 2017, 12:42

Επίσημα ποδοσφαιριστής της Σίντνεϊ Γουόντερερς είναι ο Ραούλ Γιορέντε. Ο Ισπανός, πρώην, πια, παίκτης του Πλατανιά δείχνει βάσει των δηλώσεων που παραχώρησε ότι... πετάει στα σύννεφα για το νέο σταθμό στην καριέρα του, που είναι η Αυστραλία.

Ο Γιορέντε πραγματοποιεί ήδη τις πρώτες του προπονήσεις με τη νέα του ομάδα, η οποία σε μερικές εβδομάδες ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος. Σύμφωνα με τον Γιορέντε, ο στόχος ο δικός του μέσω τηςΣίντνεϊ Γουόντερερς είναι να κατακτήσει τα πάντα!

Yorente

Yorente1

Σύμφωνα με όσα δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους, τον προπονητή και τα άτομα της ομάδας. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που θα παίξω γι’ αυτή την ομάδα. Μίλησα με τον προπονητή πριν μερικές μέρες. Θέλουμε να είμαστε μία ανταγωνιστική ομάδα η οποία θα επιδιώκει να κερδίζει όλα τα παιχνίδια. Θα δούμε… Ξεκινάμε σε μερικές εβδομάδες στο πρωτάθλημα και εκεί θέλουμε να κερδίσουμε τα πάντα γιατί είμαστε μεγάλη ομάδα και διαθέτουμε μεγάλους και καλούς παίκτες. Πραγματικά νομίζω ότι μπορούμε να κερδίσουμε τα πάντα αλλά πρέπει να πάμε βήμα-βήμα και παιχνίδι με παιχνίδι», ήταν οι δηλώσεις από τον Γιορέντε.  

Estrella
Auto KCS

Rabona ad