Επινίκια στην Ιεράπετρα και επίσκεψη Σκύβαλου

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 18 Μαΐου 2016, 21:27

Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ πέτυχε σπουδαία νίκη απέναντι στον ΟΦΙ (1-0) και συνεχίζει το ταξίδι της με σκοπό την άνοδο στη Γ’ Εθνική, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Τα επινίκια των πρωταθλητών Χανίων, λίγο πριν την επιστροφή στη βάση τους, έγιναν σε ταβέρνα της Ιεράπετρας.

Εκεί παρευρέθηκε για λίγο και ο προπονητής του ΟΦΙ Μανώλης Σκύβαλος, που παρά την ήττα της ομάδας του έδειξε το επίπεδο που έχει και ως προπονητής. Ο 34χρονος προπονητής είχε συνομιλία με τον προπονητή του ΙΝΚΑ Γιάννη Κατσούλη και προφανώς πέρα από το μεταξύ τους ματς και τη “μάχη” των μπαράζ συζήτησαν και για θέματα προπονητικής.

katsoulis skyvalos

Ο Σκύβαλος έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ποδόσφαιρο και κατάφερε να κάνει σημαντική καριέρα ως ποδοσφαιριστής. Μετράει συνολικά 75 συμμετοχές στη Β’ Εθνική με ΑΟΑΝ, Αθηναϊκό, Εθνικό Αστέρα, ενώ ήταν μέλος και του Εθνικού στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Με τον Αθηναϊκό έκανε και μία συμμετοχή στην Α’ Εθνική. Αγωνίστηκε ακόμα σε Πιερικό, Αχαρναϊκό (Γ’ Εθνική) και Αίαντα Σαλαμίνας (Δ’ Εθνική), πριν μετακομίσει στην Κύπρο, όπου έπαιξε στη Β’ Κατηγορία με Ονήσιλο Σωτήρα (2 σεζόν) και (ενδιάμεσα) Αγία Νάπα. Στα πάτρια εδάφη επέστρεψε το 2010 για την Αναγέννηση Ιεράπετρας, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στον ΟΦΙ, απ’ όπου και έχει ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα.

Το ΙΝΚΑ ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του τα εξής:

Λίγο πριν αναχωρήσει η ομάδα μας από την Ιεράπετρα, γιόρτασε τα επινίκια του μεγάλου «διπλού» σε γνωστό εστιατόριο του λιμανιού.

Για λίγο βρέθηκε εκεί και ο προπονητής του Ο.Φ.Ι. Μανώλης Σκύβαλος, ο οποίος συζήτησε για αρκετή ώρα με τον προπονητή μας Γιάννη Κατσούλη.

Ελάχιστο δείγμα αθλητικού πολιτισμού και φιλοξενίας!

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad