Επιμορφωτικό σεμινάριο για τη θέση του τερματοφύλακα

Γενικά Θέματα - Τοπικό 19 Απριλίου 2017, 14:47

Την Τρίτη 25 Απριλίου ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων "Ο Παγκρήτιος", υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου και σε συνεργασία με την ΕΠΣ Χανίων, διοργανώνει επιμορφωτική εσπερίδα στο αθλητικό κέντρο Ελπίς-Νίκη.

Θέμα της εσπερίδας θα είναι «Εκπαίδευση τερματοφύλακα και ο ρόλος του στο μοντέρνο ποδόσφαιρο και εισηγητές θα είναι τρεις προπονητές που έχουν “γράψει” τη δική τους ιστορία στη θέση αυτή, οι Γιώργος Μουντάκης, Απόστολος Λεκίδης και Χρήστος Παπαδογιάννης.

Ακόμα θα υπάρξουν εισηγήσεις από τον εκπαιδευτή και παρατηρητή διαιτησίας Super League Απόστολο Κουρκούνα για τους κανονισμούς τερματοφυλάκων και από τη φυσιοθεραπεύτρια του Πλατανιά Κατερίνα Κοκολογιάννη, για τους τρόπους πρόληψης και αποκατάστασης αθλητικών κακώσεων των τερματοφυλάκων.

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Προπονητών αναφέρει τα εξής:

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων «Ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ», στα πλαίσια της διαρκούς επιμόρφωσης των μελών του και σε συνεργασία με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων (Ε.Π.Σ.Χ.), η οποία έχει σαν θεμελιώδη αρχή την συνεργασία με όλους τους εμπλεκομένους με το ποδόσφαιρο, με σκοπό την ανάπτυξη και βελτίωση του ποδοσφαίρου στο Νομό μας, οργανώνει επιμορφωτική εσπερίδα με θέμα, «Εκπαίδευση τερματοφύλακα και ο ρόλος του στο μοντέρνο ποδόσφαιρο». Η  εν λόγω Εσπερίδα  αφορά όλους τους προπονητές  καθώς πέρα από τις εξειδικευμένες  γνώσεις που αφορούν τη θέση του τερματοφύλακα  κύριο θέμα του σεμιναρίου θα είναι  οι νέες τάσεις  που αφορούν την συνεργασία του προπονητή της ομάδας και του προπονητή τερματοφυλάκων στην τακτική της ομάδας – τακτική υποομάδων. Στην συγκεκριμένη εσπερίδα  θα παρουσιασθούν και θέματα διαιτησίας, καθώς και τραυματισμών και πρόληψης που αφορούν τους  τερματοφύλακες. Τα θέματα θα παρουσιασθούν από τους ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥΝΤΑΚΗ, Προπονητή τερματοφυλάκων, ομάδων Σούπερ Λιγκ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΛΕΚΙΔΗ Προπονητή τερματοφυλάκων Π.Α.Ε. Κισσαμικός, ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ Προπονητή Αστέρα Μανολιόπουλου, ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΟΥΡΚΟΥΝΑ, Εκπαιδευτή και Παρατηρητή Σούπερ Λιγκ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗ, Φυσιοθεραπεύτρια της ΠΑΕ Πλατανιά. Η εσπερίδα  θα γίνει την Τρίτη 25/04/2017, στο αθλητικό κέντρο ΕΛΠΙΣ ΝΙΚΗ και ώρα 15:30 έως 20:00. H  είσοδος για το Σεμινάριο θα είναι ελεύθερη, για κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να το παρακολουθήσει.

Για το Δ.Σ.

Χορηγός επικοινωνίας της εσπερίδας είναι και το athlitiko.gr.

Epimorfotiki esperida afisa

 

karta antonis garden