Επιμορφωτική εσπερίδα για… “άσους” (pics)

Γενικά Θέματα - Τοπικό 25 Απριλίου 2017, 23:40

Μία ενδιαφέρουσα επιμορφωτική εσπερίδα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο προπονητικό κέντρο "Ελπίς-Νίκη", η οποία αφορούσε τους τερματοφύλακες.

Την εσπερίδα διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων “Ο Παγκρήτιος” σε συνεργασία με την ΕΠΣ Χανίων και υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου.

Papadogiannis

Basias

Konstantinidis

Prokos

Anthousis

Kourkoutis

Η εσπερίδα, την οποία συντόνισαν τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Χρήστος Παπαδογιάννης και Μανόλης Μπασιάς,  άνοιξε με τους χαιρετισμούς από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Χανίων Κώστα Κωνσταντινίδη, τον γεν. γραμματέα της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Βαγγέλη Πρόκο, τον γεν. γραμματέα του Συνδέσμου Προπονητών Δημήτρη Ανθούση και τον “οικοδεσπότη” Γιώργο Κουρκούτη.

Kourkounas

Η πρώτη εισήγηση που έγινε ήταν αυτή του εκπαιδευτή και παρατηρητή διαιτησίας Super League Απόστολου Κουρκούνα, που μίλησε για τους κανόνες παιχνιδιού που αφορούν άμεσα τον τερματοφύλακα.

Mountakis1

Ακολούθησε η εισήγηση του προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργου Μουντάκη που τόνισε πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος του προπονητή τερματοφυλάκων σε μία ομάδα και ανέπτυξε παράλληλα και το θέμα «ανάλυση παιχνιδιού-παρουσίαση προπόνησης», ενώ το θεωρητικό κομμάτι περιλάμβανε και την εισήγηση της φυσιοθεραπεύτριας του Πλατανιά Κατερίνας Κοκολογιάννη, που ανέπτυξε το θέμα «τρόποι πρόληψης και αποκατάστασης αθλητικών κακώσεων των τερματοφυλάκων».

Esperida Termatofylakes1

Esperida Termatofylakes2

Στη συνέχεια στο πρακτικό κομμάτι μαζί με τον Γιώργο Μουντάκη συμμετείχαν ο Χρήστος Παπαδογιάννης και ο προπονητής τερματοφυλάκων του Κισσαμικού Απόστολος Λεκίδης, με το θέμα να είναι «τακτική-συνεργασία αμυντικής γραμμής και τερματοφύλακα και συνεργασία πρώτου προπονητή με προπονητή τερματοφυλάκων».

Esperida Termatofylakes

Για το τέλος το “μενού” είχε συνέντευξη με τερματοφύλακες ομάδων εθνικών κατηγοριών από τα Χανιά, με τους συμμετέχοντες στην εσπερίδα να απευθύνουν ερωτήσεις στους Αντώνη Κοκκαλά (Πλατανιάς), Γρηγόρη Αθανασίου (ΑΟΧ) και Κώστα Βλαχάκη (ΙΝΚΑ).

Esperida1

Esperida2

Την εσπερίδα παρακολούθησαν αρκετοί προπονητές, προπονητές τερματοφυλάκων και τερματοφύλακες από ομάδες του τοπικού. 

Kotzamixalis Anthousis

Prokos Kokologianni

ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΟΥ ATHLITIKO.GR ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΠΕΡΙΔΑ

 

karta antonis garden