Επικυρώνεται η αδελφοποίηση στην Κύπρο για τον ΝΟΧ – Αγώνες στην Γερμασόγεια

Κανόε-Καγιάκ | 6 Οκτωβρίου 2016, 12:12

Τιμώντας τη συνεργασία και τη φιλία που το περασμένο Σάββατο 1 Οκτωβρίου πιστοποιήθηκε επίσημα με την αδελφοποίηση με την Κυπριακή Ομοσπονδία Κανό, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων για μια ακόμη φορά θα δώσει το παρών στην Κύπρο προκειμένου να λάβει μέρος στην διεθνή Ρεγγάτα που θα πραγματοποιηθεί στη Λεμεσό την προσεχή Κυριακή 9 Οκτωβρίου.

Πέραν του αγωνιστικού σκέλους, το γεγονός των αγώνων θα δώσει τη δυνατότητα να επικυρωθεί η αδελφοποίηση και μάλιστα οι άνθρωποι στην Κύπρο, όπως άλλωστε είχε επισημάνει και πριν από μερικές ημέρες ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας, κ. Γεώργιος Χατζηπαναγής Μοριάς, ρίχνουν μεγάλη βαρύτητα σε αυτό το ιστορικό γεγονός.

Εκ μέρους της διοίκησης του Ναυτικού Ομίλουαναμένεται να βρεθούν στην Κύπρο, υπογράφοντας το σύμφωνο αδελφοποίησης, η πρόεδρος, Χαρούλα Πράπα Μυλωνάκη, ο αντιπρόεδρος, Σπύρος Μαραγκουδάκης, η γενική γραμματέας, Ευαγγελία Κρασαδάκη Μητσοτάκη, η ταμίας, Αργυρώ Φελεσάκη και η ειδική γραμματέας, Αναστασία Κακαβελάκη.

Επίσης, παρών εκ μέρους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ θα είναι ο έφορος Αγώνων Σπριντ και Δημοσίων Σχέσεων, αλλά και βοηθός εφόρου στο Τμήμα Κανόε Καγιάκ του Ν.Ο.Χ., Νίκος Κουριδάκης, που σε μήνυμά του επισημαίνει τα εξής: «Εκ μέρους της Ελληνικής Ομοσπονδίας χαιρετίζουμε την αδελφοποίηση μεταξύ της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κανό και του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Πιστεύω ότι η αδελφοποίηση θα δώσει νέες ευκαιρίες και προοπτικές και στις δύο πλευρές για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος. Το γεγονός αυτό επισφραγίζει δε μια ιστορική σχέση πολλών ετών μεταξύ των Κυπρίων και των Κρητών. Είμαι επίσης ιδιαίτερα ευχαριστημένος γιατί ολοκληρώνεται μια προσπάθεια όλων μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Ναυτικό Ομιλο Χανίων και τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου για τις προσπάθειές τους και για την επιτυχία που είχε η τελετή αδελφοποίησης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων».

ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Αγωνιστικά, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων λαμβάνει μέρος στη διεθνή Ρεγγάτα -οι αγώνες πραγματοποιούνται στο τεχνητό φράγμα της Γερμασόγειας- με 11 αθλητές και αθλήτριες, στόχος των οποίων είναι όπως πάντοτε οι καλύτερες δυνατές επιδόσεις.

Αναλυτικά, η αποστολή για τον ΝΟΧ είναι η εξής: Αντωνίου Ιωάννης, Κουτσοποδιώτης Ιωάννης, Μελεμενής Αναστάσιος, Τσουπάκης Χρήστος, Κουριδάκης Ιωάννης, Πολυχρονάκης Ελευθέριος, Βαρβαντάκης Δημήτριος, Παπασταματάκη Ελευθερία-Μαρίνα, Σώκου Δέσποινα, Κέκελου Αθηνά-Νικολίτσα και Σαράντου Κωνσταντίνα. Συνοδός των αθλητών είναι ο προπονητής του Τμήματος, Μανώλης Αγγελάκης.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους που συμμετείχαν και συνέβαλλαν στην επιτυχία της τελετής Υπογραφής της Αδελφοποίησης μεταξύ της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κανό και του σωματείου μας η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016 στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων.

Την Τελετή τίμησαν με την παρουσία τους οι εξής:

• Η Βουλευτής Χανίων ΣΥΡΙΖΑ κα Βάγια Βαγιωνάκη.
• Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Απόστολος Βουλγαράκης.
• Οι Αντιδήμαρχοι Χανίων κ.κ. Νεκτάριος Αλεξανδράκης και Γεώργιος Κουκλάκης.
• Ο Αντιδήμαρχος Αποκορώνου κ. Γεώργιος Γυπαράκης.
• Ο εκπρόσωπος της εκκλησίας, εφημέριος πατήρ Σαπουνάκης Αντώνιος.
• Ο εκπρόσωπος του Ναυστάθμου Κρήτης κ. Πολυχρονάκης.
• Οι επίτιμοι πρόεδροι του Ν.Ο. Χανίων κ.κ. Κων/νος Μανιουδάκης και Χρήστος Χουλιόπουλος.
• Η αρμόδια σε θέματα αθλητισμού της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων κα Κατερίνα Ζομπανάκη.
• Ο πρόεδρος του Συλλόγου Κυπρίων Χανίων κ. Γιαννάκης Χατζηιωάννου.
• Εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Ν.Ο.Χ., αθλητές, προπονητές και γονείς.

Σημαντική ήταν επίσης η συμβολή των παρακάτω για την επιτυχία της Τελετής Αδελφοποίησης: της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, του Δήμου Χανίων, του Δήμου Αποκορώνου, του Παραδοσιακού Συλλόγου “Σταυραετοί”, του Συλλόγου Κυπρίων Χανίων, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Τέλος, σημαντική ήταν η συμβολή στην επιτυχία της Τελετής του κ. Ευάγγελου Πανταζώνη και του κ. Θεόδωρου Μπλίκα  που με το αρμόνιο, το σαξόφωνο και τη φωνή τους μας “ταξίδεψαν” με τη μουσική τους.

• Επίσημος χορηγός του Τμήματος Κανόε Καγιάκ του Ν.Ο. Χανίων, είναι η ANEK LINES.

JoyMachine

Rabona ad