Επιδημία… αλλαγών στους πάγκους

Γενικά Θέματα - Τοπικό 18 Μαΐου 2016, 23:13

Δεν έχει… προηγούμενο αυτό που συμβαίνει με τις αλλαγές προπονητών στο τοπικό, αφού το τελευταίο διάστημα έχουν προκύψει αρκετά "διαζύγια".

Στην Α’ Κατηγορία υπήρξε η λύση της συνεργασίας του Πανακρωτηριακού με τον Βασίλη Παπαδάκη, τον οποίο αντικατέστησε ο Μανόλης Πηγουνάκης, που έφυγε ως φίλος από τον Άρη Σούδας, έπειτα από τρία χρόνια επιτυχημένης παρουσίας. Από εκεί και πέρα υπήρξαν αρκετές αποχωρήσεις με αποτέλεσμα να είναι… ορφανοί οι πάγκοι του Ικάρου Μουρνιών (Τάκης Λαζαρίδης), του Αστέρα Μανολιόπουλου (Σπύρος Γαλάνης), του ΔΑΑΟΧ (Κώστας Κολοκοτρώνης), του Ποσειδώνα Τσικαλαριών (Στέλιος Κουκουδάκης) και του Τιτάνα, που ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα (του χρόνου θα παίζει στη Β’ ΕΠΣΧ) με λύση εκ των έσω (ποδοσφαιριστές που είχαν αναλάβει και την τεχνική ευθύνη) έπειτα από τη λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Καντεράκη. Λίγες… στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος είχε υπάρξει η λύση της συνεργασίας της Παλαιόχωρας με τον Γιάννη Τσατσαρωνάκη, με τη σελινιώτικη ομάδα να κάνει επαφές με προπονητές για τη διάδοχη κατάσταση (ως υπηρεσιακός ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα ο πρώην παίκτης της ομάδας Ανδρέας Λουγιάκης). Οι μοναδικές ανανεώσεις που έχουν γίνει γνωστές έως τώρα με επίσημη μορφή είναι αυτές του Βασίλη Κούτα στη Σπάθα και του δίδυμου Μάνου Βεργανελάκη-Γιάννη Χαζιράκη στον Απόλλωνα.

Στη Β’ Κατηγορία υπήρξε η λύση της συνεργασίας του Α.Σ. Απτέρων με τον Δημήτρη Φούρλα, ενώ λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος στον ΑΟ Περιβολίων ο Γιώργος Σπαράκης είχε αντικαταστήσει τον Νίκο Θεμελή.. Στη Γ’ Κατηγορία ο πρωταθλητής Νέος Ηρακλής ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον Γιώργο Τσαγκαράκη, ενώ ο Αστέρας Χαλέπας (που θα ακολουθήσει στη Β’ την ομάδα των Νεροκούρου σε περίπτωση ανόδου του ΙΝΚΑ) αναζητεί τον αντικαταστάτη του Νίκου Κυπραίου.

 

Rabona ad