Επίδειξη δύναμης κόντρα στην Ε.Θ.Κ.

ΕΘΚ Γρανίτης | 27 Νοεμβρίου 2016, 19:34

Ασταμάτητος συνεχίζει στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας ο Γρανίτης που σημείωσε την 9η του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια, καθώς επικράτησε και της Ένωσης Θύελλα Καμίνια με 4-0, στην Αγ. Μαρίνα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Με την προβολή του Δασκαλάκη στο 15’ ο Γρανίτης από νωρίς πήρε τα ηνία του παιχνιδιού, για να έρθει να διπλασιάσει τα τέρματα των «κιτρινόμαυρων» ο Κισσανάκης στο 25’ με σουτ.

Ο Μαυρεδάκης επέστρεψε στα γκολ και σημείωσε το τρίτο τέρμα του Γρανίτη στο 30′, έπειτα από την πάσα του Πατρικάκη (3-0).

Ο Τερεζάκης αποβλήθηκε για την ΕΘΚ στο 65’, έτσι ο Γρανίτης έφτασε και σε τέταρτο γκολ στο 80’ με το νεαρό Κουμανδράκη.

Το Δ.Σ, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του Γρανίτη μέσω του athlitiko.gr αφιερώνουν τη νίκη της ομάδας στον Χρήστο Μπουρμπάκη για την απώλεια του πατέρα του πριν από λίγες μέρες.

Διαιτητής: Κουκουράκης

Βοηθοί: Κομισοπούλου-Κολοκοτρώνης

Γρανίτης (Γιώργος Μπονατάκης): Ιωακειμίδης, Δασκαλάκης, Κυριακάκης (60’ Κουτουλάκης), Μπουρμπάκης, Παπαδόπουλος, Καστρινάκης,Μαυρεδάκης (80’ Μαραγκάκης), Μπεριάδης, Πατρικάκης, Κισσανάκης (65’ Κουμανδράκης), Αράπη

Ε.Θ.Κ (Σταμάτης Φλεμετάκης): Ι. Ανδρεαδάκης, Ροζάκης (40’ λ.τρ. Σέσι), Λιονάκης, Μπικάκης, Ευαγγέλου, Τερεζάκης, Γιουσέφ, Γκαγκάκης, Ποντίκας (46’ Β. Γκογκολάκης), Κατσαμάνης, Γιαννόπουλος (65′ Δ. Γκογκολάκης)

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden