Επιασε… λιμάνι και η Καρλάφτη

Εκτός συνόρων | 7 Ιουνίου 2023, 14:33

Μετά από την Ελεάννα Χριστινάκη ακόμη μία αθλήτρια με ρίζες από την Κρήτη εντάχθηκε στην ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού.

Η Ρένια Καρλάφτη έπειτα από μία πενταετία στον ΠΑΟΚ συμφώνησε να φορά τα ερυθρόλευκα τη νέα σεζόν. Η Ηρακλειώτισσα διεθνής γκαρντ/φόργουορντ ανακοινώθηκε επίσημα από τον Ολυμπιακό, ο οποίος γίνεται ο πέμπτος σταθμός της μετά από Εργοτέλη, Ηρόδοτο, Πρωτέα Βούλας και ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ρένια Καρλάφτη. Η διεθνής γκαρντ/φόργουορντ (ημ. γέννησης 8/6/1998, 1,80μ.) υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου.

Η Ρένια Καρλάφτη ξεκίνησε την καριέρα της στον Εργοτέλη, έπειτα αγωνίστηκε σε Ηρόδοτο (2012-15) και Πρωτέα Βούλας (2015-18), ενώ τα τελευταία πέντε χρόνια (2018-23), έπαιξε στον ΠΑΟΚ. Είναι μέλος της Εθνικής Γυναικών, ενώ φοράει τη φανέλα με το εθνόσημο από την ηλικιακή κατηγορία των Παγκορασίδων.

Η δήλωση της Ρένιας Καρλάφτη στο olympiacossfp.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού. Αισθάνομαι τιμή! Είμαι έτοιμη να δώσω το 100%, για να βοηθήσω την ομάδα, ώστε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε. Ευχαριστώ θερμά τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου».

Προηγούμενες ομάδες:

2008-12 Εργοτέλης
2012-15 Ηρόδοτος
2015-18 Πρωτέας Βούλας
2018-23 ΠΑΟΚ

 

Rabona ad