Επί τάπητος μεταγραφικά και οργανωτικά

Πλατανιάς | 11 Απριλίου 2017, 13:24

Το μεταγραφικό και ο γενικότερος σχεδιασμός στον Πλατανιά αρχίζουν σιγά σιγά να έρχονται σε πρώτο πλάνο. Η τυπική ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του εξάλλου στο πρωτάθλημα έχουν ως αποτέλεσμα το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται σε αυτό τον τομέα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ουσιαστικά, αυτή τη στιγμή και όντας ακόμα πολύ νωρίς, τα πάντα θεωρούνται “ανοικτά”. Μεταξύ άλλων “ανοικτό” είναι και το θέμα του Παράσχου, που διαφαίνεται μεν τυπικό να κλείσει και όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας και τη νέα χρονιά, αλλά σίγουρα παρουσιάζει ενδιαφέρον η συνάντηση που αναμένεται να έχει με τον πρόεδρο, Μαν. Μαθιουλάκη. Βασικά, οι δύο άνδρες και η μεταξύ τους συνάντηση είναι αυτή που συσσωρεύει όλο το ενδιαφέρον, αφού από εκεί θα εξαχθούν τα συμπεράσματα για το πώς ο Πλατανιάς θα προχωρήσει στα επόμενα βήματα που πρέπει και καταφύγει στις ενέργειες που είναι απαραίτητες για την ενίσχυσή του.

Υπενθυμίζεται ότι το φετινό καλοκαίρι παρουσιάζει την ιδιαιτερότητα ότι υπάρχουν πολλά συμβόλαια που λήγουν, ενώ συν τοις άλλοις είναι ανοικτό το θέμα να χρειαστεί να γίνουν αρκετές μεταγραφές. Όλα αυτά λοιπόν τα θέματα, συν αυτό της παραμονής του Παράσχου για 3η σερί χρονιά στο τιμόνι της ομάδας, αναμένεται να τεθούν επί τάπητος πολύ σύντομα, χωρίς αυτό ν’ αποκλείεται να συμβεί και στο πολύ άμεσο διάστημα.

 

Estrella