Επέστρεψε στον “θρόνο” της σε εφήβους η ΓΕΗ

Βόλεϊ 5 Μαρτίου 2023, 12:40

Η ΓΕ Ηρακλείου με… απουσία ενός χρόνου επέστρεψε στον… θρόνο της στην κατηγορία εφήβων (Κ21) της ΕΣΠΕΚ, κατακτώντας τον τίτλο.

KTEO Κρήτης

Στον τρίτο τελικό η ηρακλειώτικη ομάδα κατέβαλε την αντίσταση του ΣΦΠ Χανιά με 3-0 σετ, φτάνοντας τη σειρά των τελικών στο 2-1, με αποτέλεσμα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να εκπροσωπήσει την Κρήτη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ο ΣΦΠΧ θα έχει δεύτερη ευκαιρία απέναντι στην Ολυμπιάδα Πάτρας.

Στο πρώτο σετ έγινε πραγματικό ντέρμπι με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 27-25. Στο 2ο η ΓΕΗ επικράτησε με 25-19 και στο 3ο με 25-22.

Ο ΣΦΠΧ είχε ισοφαρίσει τη σειρά με το 3-2 στη Σούδα, ενώ με 3-0 είχε κριθεί και ο πρώτος τελικός στο Λίντο.

Τα σετ: 27-25, 25-19, 25-22

ΓΕ Ηρακλείου (Νικήτας Νικητάκης): Σουμελίδης, Λουλακάκης Ελ., Σφακιανάκης, Βάζος,  Καλαϊτζής, Σαλπιγκτής (αρχική εξάδα), Δασκαλάκης, Παπαδομανωλάκης, Μανιαδάκης, Γκούφας, Λουλακάκης Γ., Λεκάκης, Δαμιανάκης (λ), Κατσαμποξάκης (λ)

ΣΦΠ Χανιά (Δήμος Μπουρμπάκης): Καλογρίδης, Πατερομιχελάκης, Καρνέζης, Κορωνιωτάκης, Τζιλιβάκης Κ., Πολέντας (αρχική εξάδα), Παπαπάνος, Τζιλιβάκης Ορ., Παπαδόπουλος, Παπαδόσηφος Μαν., Καπασάκης, Ιερωνυμάκης, Σταματάκης (λ), Γκογκίλης (λ)

Φωτ. Δημ. Τσίτας

manolikakis

Rabona ad