Επέστρεψε στον Ολυμπιακό Β. ο Μποτσιβάλης

Χανιά Γενικά Θέματα - Ποδόσφαιρο | 10 Μαΐου 2016, 22:40

Μετά το σύντομο όπως αποδείχτηκε πέρασμά του από τον ΑΟ Χανιά, ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης επέστρεψε στο Βόλο και τέθηκε επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού.

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά (μέχρι τον Δεκέμβριο) επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια μετά από τρία χρόνια αναλαμβάνοντας επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου έπειτα από την Γ.Σ. του συλλόγου.

Ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης, σε δηλώσεις του  τόνισε ότι ο στόχος της ομάδας δεν είναι άλλος από την άμεση επάνοδο της στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πήρα την ευθύνη να ασχοληθώ με τον Ολυμπιακό. Δεν θέλω να πω τρελά λόγια. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα φτιάξουμε μια αξιοπρεπέστατη ομάδα που πρέπει να έχει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Δεν θέλουμε να λείψει κανένας από το γήπεδο, ζητάμε τη στήριξη της πόλης. Εμείς θέλουμε να ανεβεί η ομάδα, την πρώτη χρονιά, ίσως και τη δεύτερη. Θέλουμε να έχουμε έναν κορμό που δεν θα αποτελείται από παίκτες Γ’ Εθνικής, να έχουμε τουλάχιστον 7 παίκτες από τον Βόλο. Οι περισσότεροι θα είναι παίκτες Β’ Εθνικής. Οι υπόλοιποι θα είναι από τη Γ’, ταλέντα. Ο κ. Μπονόβας είναι ο καταλληλότερος να επιλέξει από τις ακαδημίες κάποια παιδιά. Θα έχουμε λειτουργία σαν να είμαστε ΠΑΕ στη Σούπερ Λιγκ. Είμαι πολύ συγκινημένος από τη στήριξη του κόσμου, όπως βλέπετε δεν χωράμε στην αίθουσα».

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad