Επέστρεψε στο Ρέθυμνο η Καλλιγιάννη

Ποδόσφαιρο Γυναικών | 29 Σεπτεμβρίου 2021, 21:45

Επιστρέφει στην ιδιαίτερη πατρίδα της η Νικολέτα Καλλιγιάννη για λογαριασμό του Αστέρα Ρεθύμνου.

Η 28χρονη ποδοσφαιρίστρια ξεκίνησε την ποδοσφαιρική της καριέρα από τις Κρήσσες Ρεθύμνου. Το 2010 “μετακόμισε στη Ρόδο αγωνιζόμενη σε ομάδες του νησιού. Ένδεκα έτη αργότερα επιστρέφει στο Ρέθυμνο για λογαριασμό του Αστέρα, ο οποίος γνωστοποίησε τη μεταγραφή κάπως έτσι:

«Η γυναικεία ομάδα του Αστέρα Ρεθύμνου ανακοινώνει την απόκτηση της μεσο-αμυντικού, Νικολέττας Καλλιγιάννη. Η έμπειρη ποδοσφαιρίστρια (γεν. 16/08/1993), Νικολέττα Καλλιγιάννη, επιστρέφει ξανά στην ιδιαίτερη πατρίδα της, ενισχύοντας σημαντικά τη μεσο-αμυντική γραμμή της ομάδας μας.

Με εμπειρία από Α’, Β’ και Γ’ Εθνική Γυναικών έρχεται για να προσθέσει τις πολλές παραστάσεις της και να βοηθήσει στη δύσκολη αποστολή της συμμετοχής μας στην Women’s Football League.

Η ποδοσφαιρική της καριέρα ξεκίνησε από τις Κρήσσες Ρεθύμνου (2008-10), πριν αποφασίσει να μετακομίσει στην Ρόδο και τον Άρη Αρχαγγέλου, με τον οποίο πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής το 2013 και την άνοδο στην Β’ κατηγορία.

Εκεί, όμως, που μέτρησε τις περισσότερες παρουσίες της ήταν ο ΑΣΤΙΡ Τριαντών Ιαλυσού Ρόδου, όπου παρέμεινε για 5 χρόνια (2014-19), οδηγώντας και εκείνον στη Β’ Εθνική το 2015, ενώ στην τελευταία της χρονιά έπαιξε για τον Σταυρό Καλλυθιών Ρόδου, πριν αποφασίσει να πάρει τον δρόμο της επιστροφής. Η γυναικεία ομάδα του Αστέρα Ρεθύμνου την καλωσορίζει στην οικογένεια της και της εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.»

Καλλιγιάννη: Αισθάνομαι χαρά, ρίγος και αισιοδοξία

Την αγάπη της για το Ρέθυμνο και τον ενθουσιασμό της για τη μεταγραφή της στη γυναικεία ομάδα του Αστέρα εξέφρασε στις πρώτες της δηλώσεις η Νικολέτα Καλλιγιάννη:

«Όλοι όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν την ατελείωτη αγάπη μου γι’ αυτό το τόπο που μεγάλωσα, το Ρέθυμνο. Ήρθε ο καιρός να επιστρέψω μετά από 10 χρόνια απουσίας στο σπίτι μου και τα συναισθήματα μου δεν περιγράφονται. Αισθάνομαι μεγάλη χαρά, ένα ρίγος αλλά και μία αισιοδοξία για αυτά που θα ακολουθήσουν!

Η οικογένεια του Αστέρα Ρεθύμνου με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή, με έκανε να νιώσω άνετα και να προσαρμοστώ ευκολότερα σε αυτή τη φάση της ζωής μου. Είναι μεγάλη μου τιμή που θα αγωνιστώ με τη φανέλα του Αστέρα και δεσμεύομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα!»

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑΣ ΚΑΛΛΙΓΙΑΝΝΗ
➜ Ημερομηνία Γέννησης: 16/08/1993
➜ Θέση: Αμυντικός Μέσος
➜ 2008-10 Α.Ο. Κρησσών Ρεθύμνου (ΕΠΣ Ρεθύμνου)
➜ 2011-2014 Άρης Αρχαγγέλου (ΕΠΣ Δωδεκανήσου)
➜ 2014-19 ΑΣΤΙΡ Τριαντών Ιαλυσού Ρόδου (ΕΠΣ Δωδεκανήσου)
➜ 2019-20 Σταυρός Καλλυθιών Ρόδου (ΕΠΣ Δωδεκανήσου)

Estrella
ELA Taverna
Digital Print Shop
AO CHANIA
Crepaland Greece

Rabona ad