Επέστρεψε στις νίκες

Ροδωπού Παγχανιακός / ΔΑΑΟΧ | 2 Ιανουαρίου 2016, 20:05

Την τέταρτη νίκη του σε πέντε παιχνίδια πέτυχε ο ΔΑΑΟΧ που νίκησε 4-2 τα Ροδωπού με εντυπωσιακή ανατροπή στα τελευταία λεπτά και "έπιασε" και πάλι κορυφή στον όμιλο παραμονής με ματς περισσότερο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Μαναρώλης με δύο γκολ στο 15’ (πεν.) και το 55’ , φαινόταν να “καθαρίζει” την νίκη για την ομάδα του (0-2).

Ο ΔΑΑΟΧ όμως κατάφερε με τρία γκολ να φέρει το ματς ανάποδα, αρχικά από προσπάθεια του Μπίτι (η μπάλα χτύπησε και στην πλάτη του Παπαδάκη) για το 1-2 στο 78′.

Στο 83′ και πάλι ο Μπίτι έκανε την κεφαλιά, ομως ο Σαραντολάκης απέκρουσε με την μπάλα να παίρνει τελικά φάλστα και να καταλήγει στα δίχτυα για το 2-2.

Ο σκόρερ του ΔΑΑΟΧ που εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστή του ματς, είχε συμμετοχή και στο τρίτο γκολ, φάση στην οποία τελικά ο… Μακράκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (3-2).

Ο Κουτουλάκης λίγο αργότερα διαμόρφωσε το τελικό 4-2 .

Ο ΔΑΑΟΧ εύχεται καλή χρονιά σε όλα τα σωματεία και τον κόσμο.

ΔΑΑΟΧ (Κώστας Κολοκοτρώνης):Ρωμανιάς, Φρονιμάκης, Τερεζάκης (65’ Μπαμπουνάκης), Μίντζα, Κιουτρσίδης, Άγγος, Λενταράκης (52’ Κουτουλάκης), Στεφάτος, Μήτρου, Μπεϊνόγλου (65’ Γεωργανάς),Μπίτι

Ροδωπού (Γιάννης Κελαϊδής):Σαραντολάκης, Καϊδατζής, Περουλάκης, Μακράκης, Κερεφυλλάκης, Βροντάκης, Παπαδάκης (75’ Μαυρεδάκης), Τσαβαρής, Κωστόπουλος, Μαναρώλης, Καρατζάς (85’ Βασίλιεφ Β.)

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

 

Mikel Chania Delivery