Επέστρεψε στη Δαμάστα ο Γκιουλμετάρογλου

Γ' Εθνική 24 Οκτωβρίου 2020, 20:14

Ο Δημήτρης Γκιουλμετάρογλου αγωνιζόταν πέρυσι στη Δαμάστα. Το καλοκαίρι δοκίμασε την τύχη του στην Πορτογαλία και πλέον ο βορειοελλαδίτης τερματοφύλακας θα μετάσχει στην προσπάθεια των πρωταθλητών Ηρακλείου στη Γ' Εθνική.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ανακοίνωση της Δαμάστας αναφέρει σχετικά με την επιστροφή του Δημήτρη Γκιουλμετάρογλου:

«Με τη φανέλα της Δαμάστας θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στην Γ’ Εθνική ο νεαρός τερματοφύλακας Δημήτρης Γκιουλμετάρογλου. Ο βορειοελλαδίτης γκολκίπερ ήταν πέρυσι στο ρόστερ της ομάδας και συνέβαλε και εκείνος στην επίτευξη του στόχου για την κατάκτηση του τίτλου στην Α1 ΕΠΣΗ και την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Μετά την διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω της καραντίνας επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ενώ πριν λίγο διάστημα πήρε γεύση από εξωτερικό και Πορτογαλία.

Συγκεκριμένα ταξίδεψε στη Μαδέιρα της Πορτογαλίας και δοκιμάστηκε από την πορτογαλική AD Camacho. Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα είχε αρκετές προτάσεις, με τους ανθρώπους της Δαμάστας από την πλευρά τους να επικοινωνούν μαζί του, προκειμένου να αγωνιστεί σε ένα γνώριμο για εκείνο περιβάλλον. Ο Δημήτρης Γκιουλμετάρογλου αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε και εδώ και λίγες ημέρες έχει επιστρέψει στη Δαμάστα και έχει ενσωματωθεί και πάλι στην ομάδα…»

Estrella