Πολύ σημαντική λύση για την Παλαιόχωρα που θα έχει στη διάθεσή της τον ικανότατο τερματοφύλακα στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή φέτος στην Α κατηγορία. Η πρώτη του εμφάνιση συνδυάστηκε μάλιστα με σημαντικό βαθμό και σε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι.
Ο Δασκαλάκης αγωνίστηκε πέρυσι με την Παλαιόχωρα στη Γ εθνική μέχρι και την στιγμή που αποχώρησε η ομάδα από το πρωτάθλημα. Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, ειδικότερα με την καλοκαιρινή σεζόν, δεν του επέτρεψαν όμως τη φετινή σεζόν να βρεθεί από το ξεκίνημα της χρονιάς.
Ουσιαστικά στα 27 του χρόνια ο Δασκαλάκης (γενν. 1995) αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του σε τοπικό επίπεδο και δη στην Α κατηγορία, αφού μέχρι και τα τελευταία χρόνια έπαιζε σε επαγγελματικό επίπεδο.




















