Επέστρεψε μετά από 10 χρόνια ο “Τάβλα” στον ΠΟΑ – Έμεινε και ο Χαρίτος

Γ' Εθνική 3 Ιουλίου 2017, 23:22

Μετά από περίπου 10 χρόνια ο Κώστας Ταβλαδωράκης θα φορέσει ξανά τη φανέλα του ΠΟΑ, με τον οποίο αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στη Γ’ Εθνική τη σεζόν 2006-2007.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο έμπειρος αμυντικός έλυσε πρόσφατα τη συνεργασία του με τον Ερμή Ζωνιανών, στον οποίο έπαιξε τις τελευταίες δύο σεζόν. Παράλληλα ο σύλλογος του προσφυγικού προαστίου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Χαρίτο και την επιστροφή του παλαίμαχου τερματοφύλακα της ομάδας Στέφανου Μαματζάκη ως άμεσου συνεργάτη του Μανόλη Σουτζή.

Οι ανακοινώσεις αναφέρουν τα εξής:

Για Ταβλαδωράκη:

Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΟΑ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Κώστα Ταβλαδωράκη ο οποίος θα αγωνιστεί στην ομάδα μας την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-18.

Καλωσορίζουμε τον Κώστα και πάλι πίσω στην οικογένεια του ΠΟΑ και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες.

Στη δήλωση του στην επίσημη σελίδα του ΠΟΑ, ο Κώστας Ταβλαδωράκης, τόνισε: «Επιστρέφω σε μία ομάδα που τους ξέρω και με ξέρουν. Την προηγούμενη φορά που αγωνίστηκαν στον ΠΟΑ, είχα μείνει ικανοποιημένος και αυτό το γεγονός ήταν ένα κίνητρο για να επιστρέφω. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, παρά μόνο πολλή δουλειά γιατί μας περιμένει μία δύσκολη χρονιά και θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για Χαρίτο:

Xaritos

Η διοίκηση του ΠΟΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Χαρίτο.

Ευχόμαστε στον Γιώργο καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΟΑ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Σταμάτη Μαματζάκη, ο οποίος αναλαμβάνει βοηθός του προπονητή μας κ. Μανώλη Σουτζή.

Για Μαματζάκη:

Mamatzakis

Καλωσορίζουμε και πάλι πίσω στην οικογένεια του ΠΟΑ τον Σταμάτη Μαματζάκη και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες

Στη δήλωση του για την επιστροφή του στον ΠΟΑ, ο Σταμάτης Μαματζάκης τόνισε: «καταρχήν ευχαριστώ τον Μανώλη Σουτζή, τον κ. Γιάννη Καλέμπουμπα και το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο του ΠΟΑ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου.

Είμαι πολύ συγκινημένος που επιστρέφω μετά από πέντε χρόνια στην οικογένεια μου. Για μένα ο ΠΟΑ είναι η οικογένεια μου και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που επιστρέφω σε αυτήν. Εύχομαι να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για την ομάδ του ΠΟΑ γιατί προέρχεται από δύο πολύ καλές χρονιές με τον Βασίλη Κρασανάκη. Τη φετινή χρονιά, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα γιατί υποβιβάζονται έξι ομάδες και θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η παραμονή στην κατηγορία».

 

Estrella