Επέστρεψε ένα δικό του παιδί

Ικαρος Μουρνιών | 30 Ιουνίου 2016, 15:39

Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής ο Αποστόλης Δασκαλάκης επέστρεψε στην ομάδα στην οποία ανδρώθηκε.

Ο έμπειρος αμυντικός έπειτα από μία δεκαετία σημαντικής προσφοράς στην Ασπίδα, όπου ήταν βασικό στέλεχος και αρχηγός της ομάδας, ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση του Ικάρου Μουρνιών για επιστροφή στα… πάτρια εδάφη.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Ικάρου αναφέρει τα εξής:

Ένας ποδοσφαιριστής γέννημα-θρέμμα Πασακακίου επιστρέφει στον Ίκαρο, για να ενισχύσει την ομάδα του Πασακακίου στο αμυντικό κομμάτι .

Ο Αποστόλης Δασκαλάκης  μετά από 10 χρόνια όπου αγωνιζόταν στην ομάδα της Ασπίδας όπου αποτελούσε βασικό και αναντικατάστατο μέλος αλλά και αρχηγός , βλέποντας τις κινήσεις της διοίκησης επιστρέφει και πάλι στον σύλλογο του Πασακακίου όπου διατηρεί άριστες σχέσεις-φιλίες με αρκετούς ποδοσφαιριστές της ομάδας!

daskalakis ikaros

Η επίσημη ανακοίνωση:

«Ο ΑΠΣ ΙΚΑΡΟΣ ΜΟΥΡΝΙΩΝ  στο πλαίσιο της προσπάθειας του να επανεντάξει όλους τους ποδοσφαιριστές της γειτονιάς του που για διαφόρους λόγους δεν αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στον σύλλογο του ανακοινώνει την μεταγραφή-επιστροφή του 33χρονου αμυντικού Αποστόλη Δασκαλάκη από την ομάδα της Ασπιδας, τον οποίο καλωσορίζει στην οικογένεια  του και του εύχεται καλή επιτυχία.

Χρόνια πολλά Τόλη να ‘σαι πάντα γερός»

 

Mikel Chania Delivery

Rabona ad