Επέστρεψε από 6ημερο ταξίδι στο Αμβούργο ο Ιδομενέας

Χάντμπολ 29 Αυγούστου 2023, 16:51

Σπουδαία εμπειρία βίωσαν αθλητές χάντμπολ του Ιδομενέα, αφού για έξι μέρες βρέθηκαν στο Αμβούργο, έχοντας την ευκαιρία να μοιραστούν προπονήσεις και φιλικά με τη γερμανική Blau-Weiss 96.

KTEO Κρήτης

Το ταξίδι στο Αμβούργο ήταν προγραμματισμένο εδώ και καιρό και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος ελληνογερμανικής ανταλλαγής αθλητών, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνογερμανικού Ιδρύματος Νεολαίας ΕΓΙΝ, της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας Ελλάδος (ΕΘΝ.Ο.Α.) και του Deutsche Sportjugend.

Σύμφωνα με τις αναφορές των ανθρώπων του Ιδομενέα, οι Γερμανοί θ’ ανταποδώσουν και θα επισκεφτούν τα Χανιά τον Οκτώβριο.

Η ανάρτηση από τον προπονητή της ομάδας, Στέλιο Ντουνιαδάκη έχει ως εξής:

«Το βράδυ της Δευτέρας (28/8) ολοκληρώθηκε ένα μαγικό εξαήμερο της ομάδας μας Ιδομενέας Γαλατά Handball, το οποίο τόσο πολύ προσμονούσαμε όλοι μικροί και μεγάλοι να φτάσει: το ταξίδι στο Αμβούργο (και στο προάστιο Schenefeld) και η φιλοξενία από τους νέους μας φίλους και τις νέες μας φίλες από την γερμανική Blau-Weiss 96!

Ολα ήταν πράγματι υπέροχα…

Τους περιμένουμε τον Οκτώβριο στα Χανιά.

Εγινε στο πλαίσιο του προγράμματος Ελληνογερμανικής ανταλλαγής αθλητών, υπό την αιγίδα του Ελληνογερμανικού Ιδρύματος Νεολαίας ΕΓΙΝ, της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας Ελλάδος (ΕΘΝ.Ο.Α.) και του Deutsche Sportjugend. Επιδοτήθηκε από το ΕΓΙΝ – Ελληνογερμανικό Ίδρυμα Νεολαίας».

manolikakis

Rabona ad