Επέστρεψε άμεσα στο ρετιρέ έστω και με… ζόρια

Ιωνία 2000 Γρανίτης | 5 Φεβρουαρίου 2023, 17:04

Η Ιωνία 2000 έβαλε δύσκολα στον Γρανίτη, ο οποίος όμως κατάφερε και ξεπέρασε το εμπόδιό της με 2-0, επιστρέφοντας άμεσα στο ρετιρέ της Α’ Κατηγορίας.

Oinolatris

Η ομάδα της Αγίας Μαρίνας σημείωσε την 5η συνεχόμενη νίκη της, βρίσκοντας τη λύση από αντίπαλο, καθώς από το αυτογκόλ του Μπάτζιο στο διώξιμο του Μπαδιεριτάκη έγινε το 0-1 στο 70’, για να γράψει τον επίλογο στις καθυστερήσεις ο Δρακάκης (0-2).

Η Ιωνία 2000 έκλεισε καλά τους χώρους και περιόρισε τους κινδύνους προς την περιοχή του Χριστουλάκη, ο οποίος όποτε χρειάστηκε… όρθωσε ανάστημα, κάνοντας σπουδαίες επεμβάσεις σε φάσεις με τους Κοκάκη (32’) και Δρακάκη (34’). Από την άλλη η πιο αξιόλογη φάση της Ιωνίας ήταν το σουτ του Μπάτζιο στο 13’ που απέκρουσε ο Κορωνάκης.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γρανίτης πέτυχε γκολ στο 59’ με τον Παπαδάκη από μπαλιά του Μποντούρι, το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ εν μέσω διαμαρτυριών. Στο 63’ η Ιωνία έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μπάτζιο για να σώσει σχεδόν στη γραμμή ο Δρακάκης, για να ακολουθήσει ακόμη μία φάση που διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι στο 66’ για το μαρκάρισμα του Μωραϊτάκη στον Αθανασιάδη (ζήτησαν κόκκινη).

Τελικά στο 70’ από το κόρνερ του Κατσαρού ο Μπαδιεριτάκης έδιωξε ο Μπάτζιο προσπάθησε να αποφύγει την μπάλα αλλά από τα πόδια του κατέληξε στα δίχτυα (0-1). Στις καθυστερήσεις σε φάση που ξεκίνησε ο Δρακάκης την τέλειωσε ιδανικά μετά από συνεργασία με τον Σπ. Κολομπάκη, πλασάροντας για το τελικό 0-2.

Διαιτητής: Σινιοράκης
Βοηθοί: Μαρκετάκης – Κολοκοτρώνης

Ιωνία 2000 (Απόστολος Λεκίδης): Χριστουλάκης, Μωραϊτάκης, Δάσκαλος, Μπάτζιο, Νταμαδάκης (90+1’ Αθανασάκης), Κοτζαμιχάλης, Σελάμης, Γοναλάκης (73’ Παντελακάκης), Γεωργιακάκης (81’ Τσαούσι), Κωνσταντόπουλος (46’ Πιτοπουλάκης), Μπαδιεριτάκης.

Γρανίτης (Τάκης Διακάκης): Κορωνάκης, Α. Κολομπάκης, Η. Στεφανίδης, Παπακαστρήσιος, Κατσαρός, Ρουσάκης, Μποντούρι (74’ Σπ. Κολομπάκης), Αθανασιάδης (90+3’ Μεγαλακάκης), Παπαδάκης (90+3’ Κελάκης), Κοκάκης (61’ Ντόκο), Δρακάκης.

Estrella
Oneirochora
Digital Print Shop
Group 24 Security
Crepaland Greece
Digenakis
Crepe Factory Chania
Poppies sexy show club

Rabona ad