Επέστρεψαν στη Μοναχή Ελιά

Χανιά | 15 Νοεμβρίου 2022, 20:05

Στη Μοναχή Ελιά και μάλιστα πραγματοποιώντας διπλή προπόνηση επέστρεψαν την Τρίτη τα Χανιά. Στο πρόγραμμα πήρε μέρος και ο Λας Μπανγκουρά.

/Bella Pizza

Τα Χανιά επιστρέφουν έτσι μετά από πολύ καιρό στο φυσικό τους χώρο, χρησιμοποιώντας όπως είναι γνωστό την περασμένη εβδομάδα το Εθνικό στάδιο Χανίων.

Το πρόγραμμα της Τρίτης περιλάμβανε διπλή προπόνηση, ξεκινώντας έτσι η προετοιμασία για το παιχνίδι που ακολουθεί την Κυριακή στο Ρέθυμνο με αντίπαλο την Επισκοπή.

Στα θετικά ότι ο Μπαγκουρά είναι πλέον διαθέσιμος, άρα δεν αποκλείεται να είναι στην αποστολή για το παιχνίδι που ακολουθεί.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ έχει ως εξής:

Στο προπονητικό κέντρο της Μοναχής Ελιάς πραγματοποίησε για πρώτη φορά σήμερα προπόνηση τη φετινή χρονιά η ομάδα μας, η οποία συνεχίζει την προετοιμασία της για τον αγώνα με την Επισκοπή που θα διεξαχθεί την Κυριακή (20/11, 15:00) στο ΔΑΚ Γάλλου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2.

Το γήπεδο της Μ. Ελιάς μετά τις εργασίες συντήρησης που έγιναν το προηγούμενο διάστημα και μεταξύ άλλων περιλάμβαναν και επισπορά χλοοτάπητα, είναι εκ νέου στη διάθεση της ομάδας μας που επιστρέφει έτσι στο φυσικό της χώρο.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε διπλή προπόνηση. Το πρωί δόθηκε έμφαση στη φυσική κατάσταση και στην ενδυνάμωση, ενώ η απογευματινή προπόνηση αφιερώθηκε σε παιχνίδια μικρού χώρου σε μεγάλη ένταση. Στο κανονικό πρόγραμμα μετείχε και ο Λας Μπαγκουρά.

Η επόμενη προπόνηση της ομάδας μας είναι προγραμματισμένη για αύριο Τετάρτη (16/11) το πρωί στις 11:00 π.μ. στο προπονητικό κέντρο της Μ. Ελιάς.

 

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad