Επέστρεψαν και οι γυναίκες του Εργοτέλη

Γυναικείο Ποδόσφαιρο | 2 Μαρτίου 2021, 19:46

Επιστροφή στις προπονήσεις και για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του Εργοτέλη μετά από τέσσερις -περίπου- μήνες.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το πρωί της Δευτέρας (01/03) όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος υποβλήθηκαν σε τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν αρνητικά και το μεσημέρι ακολούθησε η πρώτη προπόνηση. Οι προπονήσεις θα διεξάγονται σε καθημερινή βάση αναμένοντας τη σχετική έγκριση για την επανέναρξη και του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής.

Οι δηλώσεις για την επιστροφή στις προπονήσεις…

Γιάννα Δούκα (προπονήτρια Εργοτέλη): «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μετά από μια τετράμηνη αποχή επιστρέφουμε όλοι στον φυσικό μας χώρο που είναι το γήπεδο και μας χαροποίησε πάρα πολύ η απόφαση της ΕΠΟ και της ΓΓΑ. Σήμερα το πρωί υποβληθήκαμε όλοι στα απαραίτητα test covid για να τηρηθεί το απαιτούμενο υγειονομικό πρωτόκολλο.

Δεν μπορώ όμως να κρύψω τον προβληματισμό μας για το “αύριο” του γυναικείου ποδοσφαίρου στη χώρα μας. Όλες οι ομάδες περιμένουμε κάποιες απαντήσεις από τους υπεύθυνους σε κάποια πράγματα όπως είναι το οικονομικό, καθώς στη χώρα μας το γυναικείο ποδόσφαιρο είναι ερασιτεχνικό και τα κόστη μεγάλα ώστε να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μπορέσει να υπάρχει επόμενη ημέρα στο γυναικείο ποδόσφαιρο.»

Δανάη Σιδηρά: «Είμαστε χαρούμενες και ικανοποιημένες που επιστρέφουμε στο φυσικό μας περιβάλλον που είναι το γήπεδο. Η προσπάθειά μας για τη συνέχεια θα είναι μεγάλη και το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλουμε δίπλα μας την πολιτεία και την ΕΠΟ, αλλά και τον κόσμο με όποιον τρόπο μπορεί.»

Στέλλα Σημαιάκη: «Είμαστε πολύ χαρούμενες που επιτέλους ξεκινάμε και πάλι τις προπονήσεις και περιμένουμε την απόφαση και για την επανέναρξη. Αλήθεια είναι πως νιώθουμε έναν φόβο για τραυματισμούς μετά τόσο μεγάλη αποχή, όμως είμαι σίγουρη πως θα δουλέψουμε σωστά και δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Αυτούς τους μήνες της αγωνιστικής απραξίας ακολουθούσαμε ατομικά προγράμματα που μας είχε δώσει η προπονήτριά μας και δουλέψαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε, αλλά δεν είναι το ίδιο με την ομαδική προπόνηση. Με τις σωστές προπονήσεις πιστεύω ότι θα είμαστε όσο καλύτερα μπορούμε και περιμένουμε τη βοήθεια και τη στήριξη της πολιτείας και της Ομοσπονδίας.»

Estrella
Papantonakis Cards