Επέστρεψαν δύο, προσπάθειες για ακόμη τρεις στον ΟΦΗ

Football League | 31 Δεκεμβρίου 2017, 21:04

Οι Άγγελος Χαντί και Βασίλης Κουτσιανικούλης επέστρεψαν την Κυριακή (31/12) στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΟΦΗ, που εν όψει ΑΟΧ/Κισσαμικού (06/01) κάνει προσπάθειες για επιστροφή ακόμη τριών παικτών.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ομάδας οι μέτοχοι κάνουν προσπάθειες ώστε οι Μάρτος, Ορτέγκα και Λεάλ να επιστρέψουν στην ομάδα.

Αντίθετα, ελεύθερος έμεινε ο Νίκος Κουσκουνάς, που απέσυρε την προσφυγή του.

Η ενημέρωση του ΟΦΗ αναφέρει τα εξής:

Ευχάριστα νέα είχε η προπόνηση της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς (31/12) στον ΟΦΗ.

Ο Αγγελος Χαντί και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας και τέθηκαν στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Να σημειωθεί, ότι με προσπάθειες  μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, υπάρχει ήδη επικοινωνία με τους Μάρτος, Ορτέγκα και Λεάλ, προκειμένου και αυτοί τις επόμενες μέρες να επιστρέψουν στις προπονήσεις του ΟΦΗ και να είναι στην διάθεση της ομάδας, για το παιχνίδι με τον ΑΟΧανιά/Κισσαμικό, που θα γίνει το Σάββατο 6/1 στο Γεντί Κουλέ.

Οι επαφές  μετόχων της ΠΑΕ με τους παίκτες, προκειμένου να κάνουν μερικές μέρες υπομονή και να λάβουν τα χρήματα που τους οφείλονται, συνεχίζονται, με στόχο, ο ΟΦΗ να συνεχίσει ενωμένος την φετινή του προσπάθεια.

 

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad