Επέστρεψαν από τη Σόφια οι Κρήτες

Σπορ 5 Μαΐου 2023, 15:27

Δυνατές και αξιόλογες εμφανίσεις σημείωσαν οι Κρήτες στο European Club Taekwondo Championships, διοργάνωση η οποία διεξήχθη στη Σόφια το τετραήμερο μεταξύ 27-30 Απριλίου.

KTEO Κρήτης

Ο χανιώτικος σύλλογος τάε κβο ντο πήρε συνολικά μέρος με 7 αθλητές και αθλήτριες, τους οποίους συνόδεψε ο προπονητής τους, Νίκος Καντάρας.

Το δελτίο Τύπου από τους Κρήτες αναφέρει τα εξής:

Επιστροφή της ομάδας από το European Club Taekwondo Championships, ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό τουρνουά που έλαβε χώρα στην Σόφια από 27-30 Απριλίου και στο οποίο συμμετείχαν περίπου 1600 αθλητές από 160 ομάδες, με τους αθλητές μας να πραγματοποιούν δυνατές και αξιόλογες εμφανίσεις.

Η αποστολή μας αποτελείτο από τους: Παναγιωτίδη Ανδρόνικο, Βούτα Στέφανο, Τσόλια Πολύμνια, Κοσμίδη Χρήστο, Φραγκιουδάκη Αντώνη, Βούτα Χριστίνα και Πατεράκη Ιωάννα, ενώ τους αθλητές συνόδευε ο προπονητής του συλλόγου Καντάρας Νίκος.

Ξεχώρισε η 5η θέση στην κατηγορία – 51κ. εφήβων του Στέφανου Βούτα, ο οποίος αποκλείστηκε στα προημιτελικά στον 3ο του αγώνα από τον πρωταθλητή της κατηγορίας κυριολεκτικά στον πόντο και στο τελευταίο δευτερόλεπτο, και ενώ οι αθλητές είχαν από έναν νικηφόρο γύρο.

Εντύπωση έκανε και η πολύ δυνατή εμφάνιση της Πολύμνιας Τσόλια που κληρώθηκε με την χάλκινη ολυμπιονίκη του Ρίο, η οποία δυσκολεύτηκε πολύ να την αποκλείσει.

Επίσης πολλοί αγώνες χάθηκαν μέσα από τα χέρια μας τα τελευταία δευτερόλεπτα, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους, καθώς και στους γονείς της αποστολής για την συνεργασία τους και την βοήθειά τους…

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί για άλλη μία φορά τους μεγάλους χορηγούς του, ΑΝΕΚ LINES και BLUE STAR FERRIES οι οποίοι είναι πάντα δίπλα στο σύλλογο μας.

manolikakis
Synagogi

Rabona ad