Έπεσε η ποινή του ΠΑΟΚ, αδιάφορος στα Χανιά

Αντίπαλοι Πλατανιά | 14 Απριλίου 2016, 15:20

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ μείωσε την τιμωρία του ΠΑΟΚ για τα επεισόδια της Τούμπας στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και έτσι το -5 γίνεται -3.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ωστόσο έμειναν οι τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και οι 100.000 ευρώ πρόστιμο.

Αυτή η απόφαση ουσιαστικά “κλειδώνει” την θέση του “Δικέφαλου” του Βορρά στα πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ έχει πλέον 44 βαθμούς και ισοβαθμεί με τον Πανιώνιο στην τέταρτη θέση ενώ η αμέσως επόμενη ομάδα, ο ΠΑΣ Γιάννινα δηλαδή, έχει 39. Ως εκ τούτου οι ασπρόμαυροι έρχονται στα Χανιά για το κυριακάτικο ματς με τον Πλατανιά, ουσιαστικά βαθμολογικά αδιάφοροι, αν και πάντα υπάρχει το κίνητρο για την καλύτερη δυνατή συγκομιδή και την ειδική βαθμολογία των πλέι οφ.

 Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Απόφαση 32/2016: Δέχεται τυπικά και εν μέρει κατ΄ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ΄ αριθμ. 89/24-32016 απόφασης ΠΕ/ΕΠΟ. Εξαφανίζει εν μέρει την εκκαλουμένη. Κρατεί και δικάζει. Κατακυρώνει υπέρ της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τέρματα 0-3 τον αγώνα. Δέχεται ότι ο αγώνας διεκόπη από υπαιτιότητα της εκκαλούσας. Αφαιρεί τρεις (3) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας του Πρωταθλήματος, όπου συμμετέχει η εκκαλούσα. Επιβάλλει χρηματική ποινή ύψους 100.000€. Επιβάλλει ποινή διεξαγωγής τριών αγώνων χωρίς θεατές».

Estrella
Papantonakis Cards