Επεσε η αυλαία στο καμπ τερματοφυλάκων (pics)

Πλατανιάς | 27 Ιουνίου 2017, 13:41

Με την αναμενόμενη μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το καμπ τερματοφυλάκων στον Πλατανιά ή αλλιώς το "FC Platanias Goalkeeper Camp 2017", το οποίο φιλοξενήθηκε για 9 μέρες στις εγκαταστάσεις του Μάλεμε.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η αυλαία αυτής της σπουδαίας διοργάνωσης έπεσε την Κυριακή (25/6), με τα συμπεράσματα να είναι άκρως θετικά. Μάλιστα, το ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι έχει ήδη δοθεί.

Στον απολογισμό του, ο προπονητής τερματοφυλάκων του Πλατανιά, Γιώργος Μπερνεάνου, τόνισε τα εξής:

«Κλείνοντας το “FC Platanias Goalkeeper Camp 2017” μετά από εννέα μέρες δουλειάς, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την προσέλευση, τη διάθεση και την  όρεξη που έδειξαν όλα αυτά τα παιδιά που ήταν εδώ, καταφέραμε όλοι μαζί να ανταλλάξουμε απόψεις και γνώσεις και να εισπράξουμε πολλά συναισθήματα.

4GK 3671

4GK 3686

Ολα αυτά οφείλονται στην ομάδα του Πλατανιά που άνοιξε το προπονητικό της κέντρο και έδωσε την ευκαιρία σε όλα αυτά τα παιδιά να δουλέψουν υπό τις συνθήκες που δουλεύει και ένας επαγγελματίας αθλητής και όλα αυτό μας υποχρεώνει να χτίσουμε πάνω σε αυτό και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε.

4GK 3711

4GK 3749

Ολη αυτή η συμμετοχή έδειξε ότι υπάρχει όρεξη για γνώση, αλλά και για εξειδίκευση στο ποδόσφαιρο. Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά που συμμετείχαν και ήρθαν από όλα τα μέρη της Κρήτης. Είχαμε την ευκαιρία να τους δείξουμε και να τους δώσουμε πάρα πολλά. Η θέση του τερματοφύλακα είναι τέτοια που απαιτεί πάρα πολλά πράγματα, όμως πάνω από όλα ο κάθε γκολκίπερ είναι ξεχωριστός. Εμείς μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία θελήσαμε να ωθήσουμε τα παιδιά να στοχεύσουν όσο πιο ψηλά μπορούν. Ομως δεν πρέπει να σταματήσουν εδώ, γιατί η γνώση και η βελτίωση είναι συνεχής. Στην Ελλάδα υπάρχει πλούσιο ταλέντο. Θα πρέπει όμως και εμείς οι προπονητές να το αξιοποιήσουμε και να το αναγνωρίσουμε. Εχουμε ήδη δώσει ραντεβού για του χρόνου. Είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε αυτό, καθώς όλα τα παιδιά θέλουν να ζήσουν ξανά αυτή την εμπειρία, αλλά και εμείς πρέπει να τους δίνουμε όσα περισσότερα μπορούμε, ανά τακτά χρονικά διαστήματα».

4GK 3787

Σημειώνεται ότι εκτός από τον Γιώργο Μπερνεάνου, τις γνώσεις τους και την εμπειρία τους μετέδωσαν αυτές τις εννέα μέρες οι Γιώργος Λαζαρίδης, Αντώνης Κοκκαλάς, Μιχάλης Αγριμάκης, Χρυσόστομος Ιακωβίδης, Γιώργος Μουσιάρης, Γιώργος Γιαγκιόζης, Σταύρος Σταθάκης, Γιώργος Τουλουπάκης, Γιώργος Πανίδης, Μιχάλης Καρβουνιάρης.

Εξίσου σημαντική ήταν η συμβολή του προπονητή τερματοφυλάκων των Εθνικών ομάδων, Φάνη Κατεργιαννάκη, καθώς και καθηγητή ΤΕΦΑΑ και προπονητή τερματοφυλάκων κ. Αγγελου Κυρανούδη.

Επίσης κατά τη διάρκεια του “FC Platanias Goalkeeper Camp 2017”, στους τερματοφύλακες μίλησαν για θέματα που έχουν να κάνουν με το δικό τους τομέα ευθύνης, οι φυσικοθεραπευτές Μιχάλης Κυβερνιτάκης και Κατερίνα Κοκολογιάννη, ο προπονητής φυσικής κατάστασης Λεωνίδας Παπαδάκης και ο γενικός αρχηγός της ομάδας μας Κωστής Κοσμαδακής.

Κατά την τελευταία μέρα των προπονήσεων στις εγκαταστάσεις του Μάλεμε, κάθε τερματοφύλακας που μετείχε στο καμπ παρέλαβε δίπλωμα συμμετοχής.

Estrella