Επένδυση με Σακελλαρόπουλο ο Παναιγιάλειος

Football League 19 Ιουνίου 2017, 19:30

Τον νεαρό ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Σακελλαρόπουλο απέκτησε από τη Θύελλα Αιγίου ο Παναιγιάλειος επενδύοντας για τα επόμενα χρόνια σε ένα παιδί από το Αίγιο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Σακελλαρόπουλος, που δεν έχει συμπληρώσει ακόμα τα 18 του χρόνια, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασία με τη “Μαύρη Θύελλα”.

Η ανακοίνωση:

Η διοίκηση της “ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ”, στα πλαίσια της ενίσχυσης της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο και κατόπιν εισήγησης του προπονητή μας Δημήτρη Σπανού, συμφώνησε για τριετή συνεργασία με τον Αιγιαλέα κεντρικό αμυντικό Αλέξανδρο Σακελλαρόπουλο.

Γεννημένος στις 9-10-1999 ο Αλέξανδρος αναμένεται τα βοηθήσει την προσπάθεια της “Μαύρης Θύελλας” για υψηλότερες… “πτήσεις” τη νέα σεζόν.

Ο πρώην παίκτης της Θύελλας Αιγίου πληροί όλες εκείνες τις προϋποθέσεις, έτσι ώστε με αγαστή συνεργασία και πολλή δουλειά παλαιότερων και νεώτερων ποδοσφαιριστών να καταφέρουν να ανεβάσουν σε υψηλότερα “σκαλοπάτια” τον Παναιγιάλειο.

Ευχόμαστε στον Αλέξανδρο υγεία, κουράγιο, δύναμη και περιμένουμε απ’ αυτόν δουλειά και πολλή προσπάθεια. Το μέλλον τού ανήκει!

 

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards