Επέκταση συμβολαίου σε Τσιλιγγίρη ο Μακεδονικός

Super League 2 20 Ιανουαρίου 2023, 10:40

Ο Μακεδονικός πρόσφερε νέο συμβόλαιο στον Γιώργο Τσιλιγγίρη, σημειώνοντας ότι εκπλήρωσε τις προβλέψεις που υπήρχαν γι’ αυτόν όταν αποκτήθηκε.

/Bella Pizza

Ο προερχόμενος από την Ξάνθη μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της Νεάπολης Θεσσαλονίκης έως το 2024.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Τσιλιγγίρη!

Ο 21 ετών (19/09/2001) Ξανθιώτης μεσοεπιθετικός υπέγραψε στον σύλλογο με το κλείσιμο της θερινής μεταγραφικής περιόδου, εκπληρώνοντας στο διάστημα που ακολούθησε τις προβλέψεις εκείνης της ανακοίνωσης: «Ερχόμενος στον Μακεδονικό θα δώσει περαιτέρω λύσεις στον άξονα και στην επιθετική γραμμή της ομάδας του Γιώργου Αμανατίδη, προσθέτοντας στο «πράσινο» σύνολο ένταση και δημιουργία».

Δέκα συμμετοχές μετά (συνολικά 520 λεπτά, 6 συμμετοχές ως βασικός), ο «Τσίλι» έχει κερδίσει την αγάπη της κερκίδας και την εκτίμηση του προπονητικού επιτελείου και της διοίκησης, χάρη στα ποδοσφαιρικά του χαρίσματα, τη μαχητικότητα, την οξυδέρκεια και τα δημιουργικά του πόδια.

Κατά κοινή ομολογία, ο νεαρός χαφ είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου και δη της Betsson Super League 2 και ο Μακεδονικός επιθυμεί να επενδύσει στις δυνατότητες του.

Η διοίκηση του συλλόγου συγχαίρει τον Γιώργο για την επέκταση της συνεργασίας και του εύχεται υγεία και ανάλογη συνέχεια στα γήπεδα!

 

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee

Rabona ad