Επέκταση στο συμβόλαιο του Μάναλη

Χανιά | 17 Ιανουαρίου 2023, 20:37

Την απόφαση να επεκτείνει το συμβόλαιο του Γιώργου Μάναλη για έναν ακόμα χρόνο, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2024, πήρε η ομάδα των Χανίων. Μια κίνηση με μέλλον αλλά και προοπτική η οποία κρίνεται σίγουρα ως άξια.

/Bella Pizza

Ο Μάναλης είναι γεγονός ότι είναι από τους παίκτες, εάν όχι ο παίκτης, που ξεχωρίζει μέχρι στιγμής με την αποδοτικότητα του στα παιχνίδια των Χανίων. Παράλληλα είναι γεγονός ότι δείχνει πολύ χαρούμενος που βρίσκεται στα Χανιά, τόσο στην ομάδα, όσο και με τη ζωή του στην πόλη. Αυτό άλλωστε το έχει επισημάνει όσες φορές έχει παραχωρήσει δηλώσεις.

Ετσι τα Χανιά έκριναν ότι θα πρέπει να προχωρήσουν στην επέκταση του συμβολαίου του, επιβραβεύοντας τον για τη μέχρι τώρα προσφορά του.

Η ανακοίνωση από τα Χανιά έχει ως εξής:

Επέκταση συμβολαίου ο Γιώργος Μάναλης

Η ΠΑΕ XANIA, με μεγάλη χαρά και βλέμμα στο μέλλον, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Μάναλη, ο οποίος θα φοράει τα «κυανόλευκα» μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Η επέκταση του συμβολαίου του 28χρονου επιθετικού (έληγε το καλοκαίρι του 2023) αποτελεί επιβράβευση της προσφοράς του και της σκληρής δουλειάς που έχει καταβάλλει, αλλά και του ήθους που έχει δείξει, από την πρώτη στιγμή που αποτέλεσε μέλος της ομάδας μας. Ο Γιώργος Μάναλης έχει αγωνιστεί μέχρι σήμερα σε 10 παιχνίδια πρωταθλήματος και έχει σημειώσει 6 γκολ.

Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Γιώργος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Χανιά: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο των Χανίων για την εκτίμηση, την αγάπη και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Με υγεία πάνω από όλα και πολλή δουλειά εύχομαι να πραγματοποιήσουμε όλους μας τους στόχους».

 

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad