Επείγει για τον αντικαταστάτη του Ανγκούλο

Πλατανιάς | 6 Ιουλίου 2016, 11:29

Το θέμα της απόκτησης επιθετικού αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον για τον Πλατανιά μετά την αποχώρηση του Ιγκορ Ανγκούλο. Οι προσπάθειες διοίκησης και προπονητή φαίνεται να επικεντρώνονται σε λύση από το εξωτερικό.

Στον Πλατανιά φαίνεται να έχουν ένα… μπούσουλα για τον επιθετικό που θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας. Υπάρχει δηλαδή κάποια ή κάποιες λύσεις που οι “ερυθρόλευκοι” έχουν τσεκάρει, τους “κάνουν” και θα πρέπει από εδώ και πέρα ν’ αναμένονται εξελίξεις. Εξάλλου οι δηλώσεις των Γιάννη Βλάχου και Γιώργου Παράσχου είναι προς αυτή την κατεύθυνση.

Επίσης, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στον Πλατανιά δεν μπορεί να ειπωθεί ότι ξαφνιάστηκαν με την απόφαση του Ανγκούλο να μην επιστρέψει, εν πολλοίς δηλαδή το περίμεναν, αφού οι προθέσεις του Ισπανού είχαν φανεί εδώ και καιρό, όχι γιατί δεν ήταν ευχαριστημένος ο παίκτης στον Πλατανιά αλλά γιατί θέλει να βρει μια ομάδα που θα του προσφέρει πολλά περισσότερα χρήματα τη στιγμή που βαδίζει πλέον στη δύση της καριέρας του αφού είναι στα 32 προς 33 (τον προσεχή Γενάρη).

Μένει να ξεκαθαρίσει λοιπόν ποια είναι η λύση στην οποία θα καταλήξει ο Πλατανιάς, που μαζί με την προσθήκη της εναλλακτικής για τον αριστερό μπακ θα “κλείσει” τις μεταγραφές. Εκτός φυσικά κι αν υπάρξει κάποια πώληση.  

Estrella
Auto KCS

Rabona ad