Επανορίζεται ο αγώνας Λαμία – ΑΕΛ

Super League 1 23 Φεβρουαρίου 2021, 17:30

Τον εκ νέου ορισμό της αναμέτρησης Λαμία - ΑΕΛ για την 21η αγωνιστική αποφάσισε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League.

Πλέον η διοργανώτρια αρχή καλείται να ορίσει τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής. Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση:

ΠΑΕ ΑΕΛ: “Με την παρούσα μας, σας ενημερώνουμε ότι ορίστηκε ημερομηνία προς συζήτηση ενώπιον του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ, της από 9-2-2021 Πειθαρχικής δίωξης κατά της ΠΑΕ Α.Ε.Λ., της από 9-2-2021 ενστάσεως της ΠΑΕ Α.Ε.Λ. και της από 12-2-2021 παρεμβάσεως της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ, η 23-2-2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:30, κατά την οποία και καλείστε να παραστείτε”:

Απαλλάσσει την εγκαλουμένη από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση. Διατάσσει τον επανορισμό του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΕ ΑΕΛ της 21ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1 Ελλάδα της αγωνιστικής περιόδου 2020 – 2021.»

Υπενθυμίζουμε ότι το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ είχε κάνει ομόφωνα δεκτή την έφεση της ΠΑΕ ΑΕΛ κατά της απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας και Μετεγγραφών που είχε ανακαλέσει τα δελτία των ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν από τη Θεσσαλική ομάδα τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Η ΑΕΛ μετά τη σχετική απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου ζήτησε με υπόμνημα την απαλλαγή της και τον επανορισμό του αγώνα με τη Λαμία, αίτημα το οποίο έγινε δεκτό.

Estrella
Stathakis Theodoros
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad