Επανήλθε στις νίκες

Κεραμειά Δόξα Παχ. | 27 Φεβρουαρίου 2016, 20:23

Στις νίκες μετά από πέντε παιχνίδια επανήλθε η Δόξα Παχιανών, η οποία επικράτησε με σκορ 3-2 των Κεραμειών, στην Μοναχή Ελιά, σε ένα "πλούσιο" παιχνίδι με πέντε γκολ, δύο δοκάρια και μια αποβολή.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Τα Κεραμειά… προειδοποίησαν μόλις στο 1’ καθώς ο Βάλαρης δεν μπόρερε να σκοράρει κόντρα στην πρώην ομάδα του με την μπάλα να σταμάτησε στο δοκάρι.

Τελικά οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο επόμενο λεπτό με τον Παρδαλάκη για το 1-0.

Τα αδέρφια Μαρκουλάκη ανέλαβαν “δράση” και έφεραν “τούμπα” το ματς για την Δόξα, με τον Αντώνη Μαρκουλάκη να κάνει το 1-1 με προβολή στο 8’ και τον Βαγγέλη Μαρκουλάκη το 2-1 στο 15’.

Ο Κένγκα έδωσε “αέρα” δύο τερμάτων στην Δόξα στο 30’ για το 3-1, ενώ το μόνο που κατάφεραν τα Κεραμειά ήταν να μειώσουν στο 76’ με τον Στ. Πατσαρίκα (3-2).

Ακόμα, δοκάρι είχε για τα Κεραμειά ο Παρδαλάκης στο 20’, ενώ λίγο αργότερα ο ίδιος άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο και δη για περίπου μία ώρα μετά την κόκκινη κάρτα την οποία δέχτηκε.

Διαιτητής: Κουρκουμελάκης

Βοηθοί: Στρατιδάκης-Καλφάκης

Δόξα Π. (Γιώργος Τσομπάνογλου): Χριστουλάκης, Λάμσε, Μαρκουλάκης Α., Καριπίδης, Ποντικάκης, Μαρκουλάκης Β., Γαβαλάς (55’ Σκούρτης), Χρυσός, Κένγκα, Καβρουλάκης (77’ Λιοδάκης), Μεζαρτζόπουλος (65’ Ασημίνας)

Κεραμειά (Πέτρος Γιανναράκης): Μελισσινός, Θεοδωρογλάκης, Δοξάκης, Μαθιουδάκης ( 85’ Πατσαρίκας Αχ.), Κουνέτας, Γληγόρης, Λουκόπουλος, Παρδαλάκης, Μπεϊνόγλου (70’ Πατσαρίκας Στ.), Ζαχαριουδάκης (65’ Χαλιβελάκης), Βάλαρης

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis