Επανεξετάσεις προπονητών και ανανεωτική σχολή στα Χανιά

Γενικά Θέματα - Ποδόσφαιρο | 22 Δεκεμβρίου 2017, 20:10

Κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης σχολής προπονητών UEFA B', που θα γίνει στα Χανιά το διάστημα 15-29 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθούν επανεξετάσεις προπονητών UEFA A', B', C' αλλά και ανανεωτική σχολή για προπονητές ΟΥΕΦΑ-ΕΠΟ.

Στην ενημερωτική ανακοίνωση του Συνδέσμου Προπονητών αναφέρονται τα εξής:

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων, ενημερώνει τα μέλη του ότι, κατά την διάρκεια της προγραμματισμένης σχολής προπονητών ΟΥΕΦΑ Β, που θα γίνει στα Χανιά, από 15-29 Ιανουαρίου 2018, θα πραγματοποιηθούν και επανεξετάσεις προπονητών με διπλώματα, ΟΥΕΦΑ C, ΟΥΕΦΑ Β και ΟΥΕΦΑ Α.

Οι ενδιαφερόμενοι αφού συμπληρώσουν την έντυπη αίτηση που υπάρχει στην ηλεκτρονική σελίδα της ΕΠΟ, μπορούν να την υποβάλλουν στην ΕΠΟ, όπως προβλέπεται στις σχετικές οδηγίες, της ιστοσελίδας της ΕΠΟ.

Επίσης Θα γίνει και ανανεωτική σχολή για τους προπονητές ΟΥΕΦΑ- ΕΠΟ, για τα διπλώματα ΟΥΕΦΑ C, ΟΥΕΦΑ Β, ΟΥΕΦΑ Α και τις πιστοποιήσεις αυτών, καθώς και αυτών της Γ.Γ.Α. και των εξομοιουμένων γυμναστών. Την σχολή πρέπει να παρακολουθήσουν όλοι οι προπονητές που έχουν φοιτήσει σε σχολές μέχρι την 31/12/2017. Η συμμετοχή όλων, είναι υποχρεωτική, προκειμένου να έχει ισχύ η ταυτότητα τριετίας τους, (2018-2021), που θα εκδοθεί μέσα στο 2018. Με νέα ανακοίνωσή μας, θα σας ενημερώσουμε για περισσότερες πληροφορίες

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΗΓΟΥΝΑΚΗΣ ΜΑΝΟΛΗΣ ΑΝΘΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

 

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad